K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Mira Luodin mökkipihan remontti

Olimme mukana toteuttamassa Mira Luodin kesämökin piharemonttia Huvila & Huussi -ohjelmassa. Katso, miten piha muuttui, tutustu terassimateriaalien valintaan sekä muihin tarvikkeisiin.

Mira Luodin ja Mika Haapasalon Mäntsälässä sijaitseva kesämökki sekä erityisesti mökkipiha kaipasivat muutosta nykytilaan. Mika hankki paikan muutama vuosi sitten mökiksi perheelle ja työhuoneeksi itselleen. Vuosien varrella mökki on remontoitu sisältä, mutta piha oli vielä täysin remontoimatta.

Mira ei viihdy mökillä lainkaan eikä suostu lähtemään sinne, koska piha on käytännössä käyttökelvoton perheen tarpeisiin. Piha on liian työläs hoitaa, sillä tontilla kasvaa paljon isoja ja vanhoja lehtipuita, tontti on kuoppainen ja kasvaa kesällä pelkkää rikkaruohoa. Tontilla ei myöskään ole puhdasta vettä.

Miran ja Mikan toiveet olivat selkät

Onneksi Miralla ja Mikalla oli selkeä suunnitelma siihen, minkälainen uuden pihan tulisi olla. Lapsille tarvittaisiin leikki-, peli- ja voimistelutilaa. Pihan yleinen siisteys ja toimintojen jäsentely tulisi myös laittaa kuntoon. Lopuksi mökkipihalle tarvittaisiin grillaus- sekä oleskelualueet. Tontin reunaan kaivataain myös turvallista aitaa ja vanhoja kivipengeryksiä halutaan korostaa, jotta vanhan pihan tunnelma säilyy.

Täydellinen terassi rakentui K-Raudan ammattilaisten avulla

Koska pihalle toivottiin laadukasta ja toimivaa terassia, pääsimme auttamaan Kati Jukaraista parhaan mahdollisen terassin suunnittelussa sekä sopivan terassimateriaalin valinnassa.

Asiantuntijamme avulla Miran ja Mikan terassimateriaaliksi valittiin Thermory PaCS lämpökäsitelty saarni -terassilauta. Terassilautojen asennus onnistui helposti Thermory PaCS® Strip -piilokiinnitysjärjestelmän avulla.

Mikä on Thermory PaCS® Strip -terassi?

Thermory PaCS® Strip on innovatiivinen kiinnitysjärjestelmä terassien nopeaan ja vaivattomaan asennukseen ilman näkyviä ruuvinpäitä. Terassilaudat vain painetaan ja napsautetaan paikoilleen.

huvila-ja-huussi-mira-luoti-k-rauta-artikkeli-terassilaudan-asennus

Jokainen “nauhamainen” PaCS® Strip koostuu kuudesta JuAn®-kiinnikkeestä. Nauhojen päät ovat yhteensopivat ja ne kiinnitetään aluslautoihin. Yhdellä nauhalla asennetaan kolme vierekkäistä terassilautaa yhteen aluslautaan. Valmiiksi uritetut laudat asettuvat automaattisesti linjaan ja napsahtavat vaivatta kiinnikkeisiin. Lautojen väliin jää 5 mm:n rako. PaCS® Strip -kiinnikkeet on tarkoitettu D45J-profiilin terassilaudoille. D45J-terassilautojen tausta on uritettu ja yläpinta hieman pyöristetty, jotta vesi valuu laudan päältä pois. Tutustu Thermoryn valikoimaan täältä.

Katso lisää vinkkejä terassin rakentamiseen ja kokeile K-Raudan terassilaskuria

huvila-ja-huussi-mira-luoti-k-rauta-artikkeli-terassin-rakentaminen

Aloita oman terassin suunnittelu ja rakentaminen tutustumalla asiantuntijoidemme ohjeisiin. Löydät kattavat ohjeet ja vinkit niin terassin rakentamiseen, terassin huoltoon sekä terassin sisustukseen. Voit aloittaa oman terassin suunnittelun ja rakentamisen myös K-Raudan terassilaskurin avulla.

Katso lisää K-Raudan ja Huvila & Huussin yhteisiä projekteja

huhu-ja-k-rauta-kaikki-jaksot-artikkeli

K-Rauta ja Huvila & Huussi ovat toteuttaneet yhdessä kymmeniä erilaisia mökki- ja piharemontteja. Katso kaikki remontit ja aloita oman mökki- tai piharemontin suunnittelu.

Katso lisää

Terassilaskuri helpottaa suunnittelua

harmaa-terassi-kalustettuna-k-rauta

K-Raudan terassilaskurilla voit helposti suunnitella ja arvioida erilaisten terassivaihtoehtojen materiaalit, määrän ja hinnat. Voit tallentaa suunnitelmasi ja palata siihen myöhemmin.

Terassilaskuriin tästä!

Tilaa K-Raudan uutiskirje

uutiskirje-kuva-k-rauta-artikkeli

Jos haluat saada parhaat tarjoukset sekä ideat ja ohjeet suoraan sähköpostiin, käy tilaamassa K-Raudan uutiskirje.

Tilaa uutiskirje