K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Lämmin terassi, näillä terassilämmittimillä tarkenet

Päivitetty 29.03.2022

Lämmin terassi on mukava illan viilentyessä ja myös pitkälle syksyyn. Terassin ja parvekkeen käyttöaste kasvaa, kun sisälle ei tarvitse luikkia kylmää pakoon. Valitse lämmityslaite ja terassilämmitin tilan mukaan.

Avoterassille sopiva lämmitin

Kattoon tai seinään asennettava tehokas terassilämmitin on erinomainen valinta avoterassille. On tärkeää, että lämpö ohjautuu oikeaan suuntaan – ei kannata lämmittää aluetta, jossa kukaan ei oleskele. Valitse ulkotilaan suunniteltu lämmitin, joka ei hätkähdä kylmää ja kosteaa ilmaa. Vinkki! Tehokas laite lämmittää tilan hetkessä. Laita lämmitin päälle vain, kun tilassa oleskellaan.

Avoterassille lämpöä näillä: 

Lasitetun parvekkeen lämmitin

terassilammitin-fxa-vertical-krauta

Katetulle ja lasitetulle parvekkeelle riittää sähkötoiminen terassilämmitin. Valitse teho pinta-alan mukaan: jokainen 10 neliötä tarvitsee ainakin 1 000 watin tehon. Asenna lämmitin käyttöohjeiden mukaan. Huolehdi turvaväleistä ja varmista, ettei lattialla seisova lämmitin pääse kaatumaan.

Parvekkeelle lämpöä näillä: 

Terassin lämmitys: katettu terassi

Suojaisalle katetulle terassille tulisi valita kosteutta ja tuulta kestävä vaihtoehto. Erittäin hyvä ratkaisu on infrapunalämmitin, joka muuntaa sähköenergian infrapunalämmöksi. Näiden mallien etuna on, että ne lämmittävät sekä ilmaa että terassilla oleskelevia henkilöitä. Laitteen sisäpuolella oleva heijastin ohjaa lämmön kohti sitä kohdetta, johon lämmitin on suunnattu. Terassin lämmitys onnistuu näin kätevästi.

Katetulle terassille lämpöä: 

Parhaat tarjoukset, ohjeet ja ideat suoraan sähköpostiin: Tilaa K-Raudan uutiskirje

uutiskirje-uusi-artikkeli

Tilaa uutiskirje