K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Tuotetesti: Tapetin höyryirrotin WAGNER Steam Force

Päivitetty 28.04.2022

Haemme kuukausittain testaajia K-Raudan työvälineille ja tällä kertaa kuluttajan testiin pääsi Wagnerin uusi tapetin höyryirrotin. Testaaja arvioi tuotetta muun muassa seuraavasti: "Sen avulla sai ne pienimmätkin "tapettirämmäleet" seinistä hyvin irtoamaan." Lue koko raportti!

tuotetesti-tapetin-hoyryirrotin-wagner-steam-force-k-rauta-tapetin-poisto-kaynnissa

Ensivaikutelma ja havainnot höyryirrottimesta

Ihan ensimmäiseksi kun sain Wagnerin höyryirrottimen käsiini, mieleeni juolahti, että onpas hintelän oloinen masiina. Mutta käyttöön ottaessa laitteen kepeys olikin oikein hyvä. Laitetta oli miellyttävä ja helppo käyttää.

tuotetesti-tapetin-hoyryirrotin-wagner-steam-force-k-rauta-tapetin-irrotus-2

Aloin rohkeasti kokeilemaan miten laitetta käytetään. Alkukankeuden jälkeen höyryirrottimen käyttö alkoi sujumaan, ja olikin jopa ihan miellyttävä käyttää. Kovin nopeaahan tapetin irroittaminen ei tuolla ole, varsinkaan jos tapettikerroksia on enemmän. Me esikastelimme seinää jossain vaiheessa saippuavedellä, ja se auttoi huomattavasti. Tapetinpoisto sujui oikein mukavasti kun itse vähän sovelsi esivalmisteluja ennen laitteen käyttöä.

tuotetesti-tapetin-hoyryirrotin-wagner-steam-force-k-rauta-seina-tapetin-poiston-jalkeen

Seinät tapetin irrottamisen jälkeen. Ensimmäisessä kuvassa näkyy vielä kaistale vanhaa vihreää tapettia.

Tälleen talviaikaan höyryirrottimen käyttö vaatii enemmän pausseja, kun huoneen ilmankosteus nousee huomattavasti. Ikkunasta valui vesi ja katto oli aivan nihkeä.

Laite jää käyttöön

Mutta paljon tapetteja irrottaneena voin kertoa, että kyllä tämä laite käyttöön jää! Sen verran paljon se kuitenkin helpotti sitä hommaa, ja sen avulla sai ne pienimmätkin "tapettirämmäleet" seinistä hyvin irtoamaan ilman kauheeta rapsuttelua tai vedellä läträystä.