Joulukuun etuna 5% alennus verkkokauppaan uusille uutiskirjeen tilaajille! Lue lisää.

Joulukuun etuna 5% alennus verkkokauppaan uusille uutiskirjeen tilaajille! Lue lisää.

K-Rauta-hero-banner

Paras joulu on itse tehty

Kaikki joulukotiin K-Raudasta. Katso parhaat lahjavinkit ja rakenna kotiisi unelmien joulu.

Joulun parhaat lahjavinkit 2022

Joulu lähestyy kovaa vauhtia ja lahjat vielä hakusessa? Ei hätää, K-Raudasta löydät parhaat joululahjat jokaiseen makuun. Esimerkiksi innokkaalle grillaajalle tai pizzanpaistajalle löydät laadukkaat grillausvälineet, grillit ja pizzauunit. Sisustusihmiselle valikoimasta esiin nousee sisustusesineet, keittiötarvikkeet, ulkovalosarjat, lyhdyt, matot, verhot jne..

Yllätä puoliso uudella akkuporakoneella tai muulla tarvittavalla käsityökalulla, josta on iloa tuleviin nikkarointiprojekteihin. Vai voisiko lahjasi perheelle olla itse tehty käyttöesine, sisustusesine tai vaikkapa sängynpääty. Rakennustarvikkeet, työvälineet ja puutavaran löydä tietysti K-Raudasta.

Paras joulu on itse tehty!

Meiltä K-Raudasta löydät kaiken tarvittavan joulukotiin. Sisusta kotisi joulutunnelmaan ja tutustu lahjavinkkeihin. Me K-Raudassa haluamme auttaa tuomaan talven taian jokaiseen kotiin. Valitse joulukoristeet laajasta tarjonnastamme ja levitä joulun tunnelma niin sisätiloihin kuin ulos pihalle.

Hauskat ja leikkisät joulukoristeet tuovat pieniä ripauksia rentoutta rauhallisen juhlatunnelman keskelle. Suloiset tonttukoristeet, humoristiset eläinaiheiset joulukoristeet tai pienet lumiukkoaiheiset joulukoristeet saavat hymyilemään ja ovat myös perheen pienimpien mieleen.

Koristeet ja valosarjat jouluun 

Joskus joululahjan etsiminen voi olla työlästä ja ideat on vähissä. Keräsimme lahjavinkkejä, joiden avulla voit inspiroitua rakentajan toivotuimpiin lahjoihin, sisustajan pakettitoiveisiin, saunomisesta nauttivan tai esimerkiksi tosigrillaajaan lahjavinkkeihin. Tutustu myös laajaan valikoimaan DIY ohjeitamme, joiden avulla voit esimerkiksi toteuttaa itse joulun toivotuimman lahjan.

Lisää tuotteita löydät verkkokauppamme laajasta valikoimasta! Olemme keränneet ajankohtaisia tuotteita, uutuuksia sekä suosituimpia tuotteita kategorioittain. Tutustu laajaan tuotevalikoimaan ja löydä sopivat ideat ja tuotteet jouluun. Paras joulu on itse tehty.

Lahjavinkit K-Raudasta 

Sisustajan toivelahjat 

Koristeauto Fiat joulukuusella

Koristeauto Fiat joulukuusella

24,95 € / kpl

ToimitettavissaToimitettavissa, alkaen 2 työpäivää
MyymäläsaatavuusKatso saatavuus myymälöissäMyymäläsaatavuus

Lahjaideat saunojalle 

Nautiskelijan joululahjavinkit 

Tosigrillaajan lahjavinkit 

Pizzalapio Cello 43x24x5cm rst

Pizzalapio Cello 43x24x5cm rst

24,95 € / kpl

ToimitettavissaToimitettavissa, alkaen 2 työpäivää
MyymäläsaatavuusKatso saatavuus myymälöissäMyymäläsaatavuus

Vinkit jouluun

DIY: Tonttuovi

Lue lisää

DIY: Puiset kukkalaatikot joulukukille

Lue lisää

DIY: Tee itse joulukranssi

Lue lisää

Tee joulusiivous nopeasti ilman kemikaaleja

Lue lisää

Haulla löytyi 95 tulosta

Tuotteet
95
/ 4