Liity K-Raudan remonttiasiakkaaksi, saat 5% edun verkkokauppaan. Liity nyt

Liity K-Raudan remonttiasiakkaaksi, saat 5% edun verkkokauppaan. Liity nyt

K-Rauta-hero-banner

Laatua Oraksen hanoilla

Oraksen toiminnalliset, turvalliset ja tyylikkäät hanat tuovat elämään laatua 75-vuoden kokemuksella.

Tutustu Oraksen huippu-uutuuteen, Hydractiva Digital -käsisuihkuun!

Älykkäässä käsisuihkussa on integroitu näyttö, jonka avulla voit seurata vedenkulutustasi reaaliajassa sekä pitkällä aikavälillä Bluetooth®-yhteyden kautta omalta puhelimeltasi. Käsisuihku sopii kaikkiin tavallisiin suihkuletkuihin, ja se tuottaa tarvitsemansa energian veden virtauksesta.

Suihkun aikana kahvan etuosan led-valo näyttää ekologisuustason vihreällä, keltaisella ja punaisella valolla. Integroitu LCD-näyttö antaa yksityiskohtaisen palautteen kulutetun veden ja energian määrästä välittömästi suihkun jälkeen. Näyttö visualisoi kulutustietoja ja palkitsee ympäristöystävällisyydestä lehti-ikonien avulla.

Tutustu tuotteeseen täällä.

oras-hydratic-kampanjat-krauta-content

Vesiälykkäät Oras-hanat ja -suihkut koko kotiin

Vesiälykkyys tarkoittaa turvallista, hygieenistä, mukavaa ja energiatehokasta vedenkäyttöä. Kylpyhuoneen ja keittiön hanoja käytetään useita kertoja joka päivä, minkä vuoksi laatu ja käytettävyys sekä aikaa kestävä ulkonäkö ovat erittäin tärkeitä oikean, yksilöllisiä tarpeitamme vastaavien kodin hanojen valinnassa.

Optimoi vedenkäyttösi

Optimoi vedenkäyttösi

Kosketusvapaat hanat Orakselta 

Automaattiset ja kosketusvapaat hanat ovat yleisiä julkisissa tiloissa, ja nyt yhä useampi haluaa asennuttaa niitä myös kotiin. Yksi älykkäiden kodinlaitteiden tärkeimmistä vetovoimatekijöistä on niiden ympäristöystävällisyys. Voit esimerkiksi säästää jopa 50 % vuotuisesta vedenkulutuksesta vaihtamalla älyhanoihin. Samalla säästyy myös veden lämmitykseen kuluvaa energiaa. Kumpikin onnistuu tinkimättä mukavuudesta tai käytännöllisyydestä.

Oras - Kosketusvapaa toiminta - Se on ÄLYKÄSTÄ

Oras - Kosketusvapaa toiminta - Se on ÄLYKÄSTÄ
K-Rauta-hero-banner

Keittiöhanat jokaiseen keittiöön Orakselta

Oras-keittiöhanat sopivat jokapäiväiseen elämään sellaisille jotka arvostavat pieniä hetkiä. Keittiöhanojen laajasta valikoimasta löydät helppokäyttöisiä ja tyylikkäitä hanoja. Tutustu valikoimaan.

Oras-keittiöhanat 

Suojaa terveyttäsi

Suojaa terveyttäsi
K-Rauta-hero-banner

Oras-pesuallashanat

Parhaista materiaaleista valmistetut ja aina ajattomasti muotoillut Oras-kylpyhuonehanat on tehty kestämään käyttöä luotettavasti vuodesta toiseen.

Pesuallashanat Orakselta 

K-Rauta-hero-banner

Suihkut kylpyhuoneeseen Orakselta

Oraksen suihkuissa on edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten käyttömukavuuden ja rentoutumisen varmistavat lämmönsäätötoiminnot ja hyvinvointiohjelmat.

Oras-suihkut 

Tulokset hakusanalla ""

Tuotteet
476