Näytetään 31 tuotetta
/ 2

Unohda hikiset kesäyöt ja hyytävät talvet. Panasonic ilmalämpöpumppu takaa, että voit nauttia raikkaan viileästä ilmasta keskellä kesän kuumimpia helteitä sekä oleskella talvisaikaan kotona miellyttävässä lämmössä, kun pakkanen alkaa kiristyä. Panasonic-ilmalämpöpumput on suunniteltu kestämään pohjolan vaativissa olosuhteissa, minkä ansiosta ne tarjoavat ennenäkemätöntä mukavuutta Suomen olosuhteissa kilpailukykyiseen hintaan. Hankkimalla Panasonic-ilmalämpöpumput teet myös hyvää ympäristölle, koska kodin lämmittämiseen tai viilentämiseen tarvitaan entistä vähemmän energiaa.

Panasonic-ilmalämpöpumppu tarjoaa selvää säästöä energiakustannuksissa

Ilmalämpöpumppu on energiatehokas keino lämmittää tai viilentää huoneistoa. Panasonic-ilmalämpöpumppu tarjoaa selvää säästöä energiakustannuksissa ja parhaassa tapauksessa voit jopa puolittaa kodin lämmityksestä ja viilennyksestä syntyvät kulut. Panasonic-ilmalämpöpumppu tarjoaa ympäristöystävällisen tavan säädellä kodin lämpötilaa.

Panasonic Econavi-järjestelmä tekee lämmönsäätelystä entistä vaivattomampaa ja ympäristöystävällisempää. Econavi-järjestelmän älykkäät anturit säätävät jäähdytystehon automaattisesti vastaamaan vallitsevia sääolosuhteita, jolloin huoneiston lämpötila pysyy automaattisesti halutulla tasolla. Manuaalista säätöä voit tehdä kätevästi ilmalämpöpumpun kaukosäätimen avulla.

Saat meiltä Panasonic-Ilmalämpöpumput asennettuna

K-Rauta on Panasonic-ilmalämpöpumppujen täyden palvelun jälleenmyyjä. Tarjoamme käyttöösi asennuspalvelun, jonka voit ostaa kätevästi suoraan verkosta. Löydät meiltä kattavan valikoiman älykkäitä Panasonic-ilmalämpöpumppuja, joilla hoidat kotisi lämmönsäätelyn fiksulla ja energiatehokkaalla tavalla. Valitse sopiva ja nauti tasaisen lämpöisestä ja raikkaasta huoneilmasta läpi vuoden!

Katso kaikki ilmalämpöpumput >>

Katso kaikki lämpöpumput >>