Näytetään 32 tuotetta

Unohda hikiset kesäyöt ja hyytävät talvet. Panasonic ilmalämpöpumppu takaa, että voit nauttia raikkaan viileästä ilmasta keskellä kesän kuumimpia helteitä sekä oleskella talvisaikaan kotona miellyttävässä lämmössä, kun pakkanen alkaa kiristyä. Panasonic-ilmalämpöpumput on suunniteltu kestämään pohjolan vaativissa olosuhteissa, minkä ansiosta ne tarjoavat ennenäkemätöntä mukavuutta Suomen olosuhteissa kilpailukykyiseen hintaan. Hankkimalla Panasonic-ilmalämpöpumput teet myös hyvää ympäristölle, koska kodin lämmittämiseen tai viilentämiseen tarvitaan entistä vähemmän energiaa.

Panasonic-ilmalämpöpumppu tarjoaa selvää säästöä energiakustannuksissa

Ilmalämpöpumppu on energiatehokas keino lämmittää tai viilentää huoneistoa. Panasonic-ilmalämpöpumppu tarjoaa selvää säästöä energiakustannuksissa ja parhaassa tapauksessa voit jopa puolittaa kodin lämmityksestä ja viilennyksestä syntyvät kulut. Panasonic-ilmalämpöpumppu tarjoaa ympäristöystävällisen tavan säädellä kodin lämpötilaa.

Panasonic Econavi-järjestelmä tekee lämmönsäätelystä entistä vaivattomampaa ja ympäristöystävällisempää. Econavi-järjestelmän älykkäät anturit säätävät jäähdytystehon automaattisesti vastaamaan vallitsevia sääolosuhteita, jolloin huoneiston lämpötila pysyy automaattisesti halutulla tasolla. Manuaalista säätöä voit tehdä kätevästi ilmalämpöpumpun kaukosäätimen avulla.

Saat meiltä Panasonic-Ilmalämpöpumput asennettuna

K-Rauta on Panasonic-ilmalämpöpumppujen täyden palvelun jälleenmyyjä. Tarjoamme käyttöösi asennuspalvelun, jonka voit ostaa kätevästi suoraan verkosta. Löydät meiltä kattavan valikoiman älykkäitä Panasonic-ilmalämpöpumppuja, joilla hoidat kotisi lämmönsäätelyn fiksulla ja energiatehokkaalla tavalla. Valitse sopiva ja nauti tasaisen lämpöisestä ja raikkaasta huoneilmasta läpi vuoden!

Katso kaikki ilmalämpöpumput >>

Katso kaikki lämpöpumput >>