Lastenhuoneen sisustus ja säilytys – K-Rauta

Lastenhuoneen sisustus voidaan tehdä tuhansilla eri tuotteilla ja materiaaleilla. On kuitenkin hyvä tietää, mitä materiaaleja lastenhuoneen sisustuksessa kannattaa hyödyntää. Katso vinkit materiaaleihin sekä tuotteisiin ja tee tyylikäs sekä kestävä lastenhuoneen sisustus.

Lastenhuoneen sisustus alkaa aina materiaalivalinnoista. Olemme koonneet omiksi kokonaisuuksiksi erilaisia lastenhuoneen sisustus -kollaaseja ja -ideoita. Tästä artikkelista löydät:

Suosittelemme, että tutustut jokaiseen lastenhuoneen sisustus -teemaan, sillä useimmat tuotteista ja tyyleistä sopivat jokaiseen lastenhuoneeseen.

Lasten huoneen sisustus: vauvan huoneen sisustus

Vauvan huoneen sisustus on helppo toteuttaa, sillä perheen pienimmät harvoin valittavat sisustustyylistä. Vauvan huoneen sisustus onnistuukin, kun noudattaa vain omaa makuaan ja muistaa pitää käytännöllisyydestä kiinni.

Vauvan huoneen sisustuksessa kannattaa myös suosia värejä ja isoja kuvioita, sillä vauva rupeaa yllättävän nopeasti havainnoimaan ympäristöään. Silloin on hyvä, että vauvan huoneen sisustuksessa on tarjolla tarpeeksi ihmeteltävää. Jo pelkästään kirjava tai isokuvioinen tapetti voi riittää. Löydät kaikki tapetit täältä.

Alta löydät meidän suosikkimme vauvan huoneen sisustukseen. Lisää sisustustuotteita löydät täältä.

Lastenhuoneen sisustus: raikas ja koristeellinen sisustustyyli

Tämä tyyli sopii lapsille, jotka haluavat täyttää huoneensa raikkailla sävyillä sekä koristeellisilla ja yksityiskohtia huokuvilla sisustuselementeillä. Tämän sisustustyylin toteuttaminen lastenhuoneeseen voi olla todella hauska projekti toteuttaa yhdessä lapsen kanssa. Lisää piensisustuksen tuotteita löydät täältä.

Lastenhuoneen sisustus: rohkean seikkailijan sisustustyyli

Onko lapsesi aina menossa kohti uusia seikkailuja? Jos lapsen mieli halajaa tarinoita ja kokemuksia, yritä tarjota niitä lapselle luomalla lastenhuoneeseen seikkailun tunnelmaa. Tapetoi seinille viidakko, taikametsä tai vaikka valtameri.

Teinin huoneen sisustus

Teini-ikään kuuluu hyvin voimakas oman tyylin ja maun etsiminen sekä löytäminen. Tästä syystä teinin huoneen sisustus on aina lähes täysin teinin näköinen kokonaisuus. Koska kompromisseja ei teinin huoneen sisustuksessa tunneta, kannattaa vain keskittyä tarjoamaan ideoita ja inspiraatiota. Alta löydät meidän ehdotuksemme teinin huoneen sisustukseen.  

Lastenhuoneen sisustus ja säilytys: säilytysvinkit lastenhuoneeseen 

Lastenhuoneen isoin haaste ei aina ole sisustustyylin löytyminen vaan säilytystilan riittävyys. Jos lastenhuoneen säilytysratkaisut muodostuvat ongelmaksi, kannattaa käydä lukemassa meidän vinkit kodin säilytysratkaisuihin. Artikkelista löydät erinomaisia säilytysvinkkejä lastenhuoneeseen sekä kaikkiin muihinkin kodin tiloihin.

Ja jos rakastat rakentaa itse, katso tästä helpot ohjeet säilytyslaatikoiden tekoon.

Lastenhuoneen sisustus ammattilaisen kanssa

Lastenhuoneen sisustus ei ole aina helppoa toteuttaa yksin. Jos kaipaat apua lastenhuoneen sisustuksen suunnitteluun, autamme sinua mielellämme

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 3 Ei 0