K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Koristevalot pihalle – Katso parhaat ideat ja luo tunnelmallinen piha

Koristevalot pihalle antavat lukuisia mahdollisuuksia suunnitella ja toteuttaa upea ja tunnelmallinen ulkovalaistus. Katso parhaat koristevaloideat ja hanki koristevalaisimet K-Raudasta.

Parhaat valaistusideat pimeneviin iltoihin

Syksy tuo mukanaan upeita pihan valaistusmahdollisuuksia, kun valon määrä vähenee. Erilaisilla koristevaloilla saat loihdittua upeaa ja kaunista tunnelmaa niin terassille, pihalle kuin vaikkapa kasvihuoneeseen.

Koristevaloja talveen ja jouluun: Ihanat punatulkut ja uskomaton 600 ledin pajupuu

Talvella ja erityisesti joulun aikaan monet tahtovat tuoda pihapiiriin tunnelmaan sopivia koristevaloja. Voisiko pihasi olla tänä talvena ihanien punatulkkujen koti? Tai voisiko pihaasi koristaa upeat pajupuut, joista jokaisessa on 600 lämmintä lediä luomassa upeaa tunnelmaa. Näillä upeilla koristevaloilla teet pihasta todellisen ihmemaan.

Lumi ja koristevalot ovat pettämätön yhdistelmä

Onko teillä talvisin lunta maassa? Siinä tapauksessa koristevaloilla on mahdollista luoda todellinen talven ihmemaa. Katso alta parhaat ideat, miten yhdistät lumen ja ihanat koristevalot kauniiksi kokonaisuudeksi.

Koristevaloilla luot tunnelmaa myös terassille

Terassikautta pystyy pitkittämään jopa ympärivuotiseksi, jos lämmitys on kunnossa. Vaikka et pystyisikään viettämään aikaa terassilla ympäri vuoden, voit silti luoda terassille tunnelmallisen valaistuksen. Lue lisää terassin tunnelmallisesta valaistuksesta täältä.

Katso lisää valaistuksen vinkkejä ja tutustu valikoimaan

Jos kaipaat lisää ideoita ja vinkkejä valaistukseen, löydät kaikki valaistusvinkit täältä. Voit myös lukea lisää ulkovalaistukseen liittyviä artikkeleita tai siirtyä tutustumaan koristevalaisimien valikoimaan.

Jos haluat kysyä lisää neuvoja valaistuksen suunnitteluun tai toteutukseen, kysy lisää K-Raudan Remonttineuvonnasta. Asiantuntijamme auttaa mieluusti kaikissa rakentamisen ja remontoinnin kysymyksissä.