K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Koristevalot pihalle – luo tunnelmallinen piha led-koristevaloilla

Päivitetty 14.11.2023

Led-koristevalot pihalle antavat lukuisia mahdollisuuksia suunnitella ja toteuttaa upea ja tunnelmallinen ulkovalaistus. Katso parhaat koristevaloideat ja hanki mieleiset koristevalot K-Raudasta.

Parhaat valaistusideat pimeneviin iltoihin

valoverkko-artikkeli

Syksy tuo mukanaan upeita pihan valaistusmahdollisuuksia, kun valon määrä vähenee. Erilaisilla led-koristevaloilla saat loihdittua näyttävää tai vähäeleistä tunnelmaa niin terassille, pihalle kuin myös kasvihuoneeseen sekä parvekkeelle.

Tuikkivaa tunnelmaa 

Koristevaloilla luot tunnelmaa myös terassille

Terassikautta pystyy pitkittämään jopa ympärivuotiseksi, jos lämmitys on kunnossa. Vaikka et pystyisikään viettämään aikaa terassilla ympäri vuoden, voit silti luoda terassille tunnelmallisen valaistuksen. K-Raudasta löydät runsaan valikoimaan erilaisia led-koristevaloja. Lue lisää terassin tunnelmallisesta valaistuksesta täältä.

pihalla-ajankohtaista-syksy-k-rauta-cello-ulkovalot-ja-valosarjat

Valopilkkuja eläimistä

koristevalot-pihalle-cello-husky-koira-valo-ulko-ja-sisakayttoon-krauta-artikkelikuva

Lasten ja aikuisten suut saa varmasti hymyyn näillä hellyttävillä koirahahmoilla, jotka voi sijoittaa ulos tai sisälle. Valikoimistamme löydät myös muut hauskat eläinhahmot.

Hellyttävät eläinhahmot 

Tunnelmaa valopuilla

koristevalot-pihalle-cello-valopuu-kaapiopaju-krauta-artikkelikuva

Nämä näyttävät puut valaisevat tienoot vuodenajasta riippumatta. Viritä tunnelmaa pihalle, terassille tai parvekkeelle ja miksipä ei myös sisätilaan. Tässä on myös oiva korvike perinteiselle joulukuuselle.

Ilmettä valopuulla 

Luo tivolin tunnelmaa

koristevalot-pihalle-valosarja-tivolityylinen-krauta-artikkelikuva

Lämpöä ja nostalgista tunnelmaa henkivä tivolityylinen valosarja on varma valinta pihalle kuin pihalle. Nämä valosarjat tuovat tunnelmaa syksyisiin illanistujaisiin ja myös hämäriin talviaamuihin.

Valosarjoista vaikkapa 

Tunnelmoi lyhtyjen valossa

koristevalot-pihalle-itamainen-lyhty-krauta-artikkelikuva

Seuraa aidon kynttilän liekkiä, valitse huoleton led-kynttilä tai valosarja lyhdyn valolähteeksi. Erilaisia lyhtyjä yhdistelemällä, luot kauniin sommitelman niin ulos kuin sisälle.

Lyhty on varma valinta 

Katso lisää valaistuksen vinkkejä ja tutustu valikoimaan

Jos kaipaat lisää ideoita ja vinkkejä valaistukseen, löydät kaikki valaistusvinkit täältä. Voit myös lukea lisää ulkovalaistukseen liittyviä artikkeleita tai siirtyä tutustumaan koristevalojen valikoimaan. Katso loistavaa valaisinvalikoimaamme.

Jos haluat kysyä lisää neuvoja valaistuksen suunnitteluun tai toteutukseen, kysy lisää K-Raudan Remonttineuvonnasta. Asiantuntijamme auttaa mieluusti kaikissa rakentamisen ja remontoinnin kysymyksissä.

K-Rauta-hero-banner

Parhaat tarjoukset, ohjeet ja ideat suoraan sähköpostiin