Liity K-Raudan remonttiasiakkaaksi, saat 5% edun verkkokauppaan. Liity nyt

Liity K-Raudan remonttiasiakkaaksi, saat 5% edun verkkokauppaan. Liity nyt

K-Rauta-hero-banner

Esittelyssä: Ryobi-työkalut K-Raudasta

RYOBI® on yksi maailman suurimmista akku- ja sähkökäyttöisten työkalujen ja puutarhakoneiden valmistajista. RYOBI® tarjoaa innovatiivisia ja tehokkaita työkaluja, kuten porakoneita, ruuvinvääntimiä, ruohonleikkureita, pistosahoja ja hiomakoneita.

K-Rauta-hero-banner

Yksi akku sopii kaikkiin työkaluihin

ONE+ sarja tarjoaa kattavan valikoiman 18V perustyökaluja. Valikoimasta löydät porakoneet, ruuvinvääntimet sekä erikoistyökalut, kuten pyörösahat, trimmerit ja hiomakoneet – kaikki työkalut toimivat yhdellä ja samalla akulla!

18V työkalujen valikoimasta löytyy kaikki tarvittavat työkalut kodinkunnostustarpeisiin, aina terassin rakentamisesta kylpyhuoneen remontointiin.

ONE+ järjestelmä on akkukäyttöinen sähkötyökalujärjestelmä, jossa yksi akku sopii kaikkiin sarjan työkaluihin. Valikoiman etu on johdottomuuden tuoma vapaus, jolloin voit ottaa työkalut mukaasi minne tahansa. ONE+ järjestelmässä on saatavilla yli 150+ työkalua kotiin & puutarhaan. Enää et ole virtajohtojen sitoma. Tarvitset vain ONE+ akun!

ONE+ järjestelmän työkalut on varustettu innovatiivisella teknologialla, joiden avulla työt sujuvat nopeammin ja helpommin. Sama akku käy porakoneeseen, ruohonleikkuriin, radioon tai vaikkapa ruohotrimmeriin! ONE+ järjestelmästä löytyy sopiva työkalu jokaiseen kodin ja puutarhan tehtävään.

Ryobi ONE+ tuotteiden suosikit 

Tuotetesti: Akkukonesarja Ryobi RCK182A-2C20S 18V ONE+ HP

Lue lisää

Tuotetesti: Ryobi R18RT-0 18V ONE+ -monitoimityökalu

Lue lisää
K-Rauta-hero-banner

Laaja valikoima akku- ja sähkökäyttöisiä työkaluja

Valikoimasta löytyvät Ryobin akkukäyttöiset porat, sahat, hiomakoneet ja höylät, sekä kiinteät työkalut, kuten pöytäsahat ja jiirisahat ja hiomakoneet. Löydät taatusti juuri projektiisi sopivan työkalun Ryobin valikoimasta.

K-Rauta-hero-banner

Laaja valikoima puutarhatyökaluja Ryobilta

Meiltä laaja valikoima Ryobi-puutarhakoneita jokaiselle pihalle. Olipa tarkoituksesi leikata nurmikko tai siistiä pensasaita, Ryobilta löydät sopivan koneen pihan töihin.

Keskikokoiselle puutarhalle löydät sopivat työkalut 18V ONE+ järjestelmästä, olipa kyseessä ruohonleikkuu, pensasaidan siistiminen tai lehtien putsaus. 18V:n Ryobi ONE+ -sarjasta löytyy monipuolisesti leikkureita, puhaltimia, tehopuhdistusharjoja ja joka-pihan-työkoneita. Akkusarjan kaikissa tuotteissa virranlähteenä käy sama 18V:n ONE+-akku, joten jokaiseen työkaluun ei omaa akkua tarvita. Vähän enemmän tehoa vaativiin työkaluihin suosittelemme vähintään 4 ampeeritunnin akkua.

Tuotetesti: Saumaharja Ryobi RY18PCA-0 ONE+ akulla ja laturilla

Lue lisää

Tuotetesti: Akkuruohonleikkuri Ryobi RY36LMMX51A-140

Lue lisää
K-Rauta-hero-banner

Yksi akku ja laturi sopii kaikkiin työkaluihin

Käytä yhtä akkua virtalähteenä yli 150 työkaluun. ONE+ järjestelmässä on yli 150 eri työkalua ja yksi akku sopii kaikkiin työkaluihin. Katso alta miten valitset tarpeisiisi sopivan akun.

Akkukoulu

Vertaamme yleensä akkuja autoon. Moottori edustaa jännitettä ja polttoainesäiliö vastaa ampeereita. Mitä enemmän voltteja, sitä suurempi moottori ja mitä enemmän ampeeritunteja (Ah) sitä suurempi polttoainesäiliö. Ah määrittää työkalun käyntiajan. 3,0 Ah akku tarjoaa vähemmän ”polttoainetta” kuin 9,0 Ah akku. Käyntiaikaan vaikuttavat myös työtehtävä ja muut olosuhteet – kuten kaupunkiajo verrattuna maantieajoon.

Sopivan akun valinta

Valitse akku tehtävän mukaan ja ota huomioon akun koko (Ah) ja paino. Valitse kevyempi akku porakoneelle, jotta jaksat työskennellä pidempään, mutta jiirisahalla työskentelyyn sopii paremmin tehokkaampi ja suurempi akku. Jos työskentelet pään yläpuolella tai pidät työkalua kädessäsi – valitse pienempi, kevyempi akku.

Ainutlaatuinen teknologia

Akun kuuluu olla pitkäikäinen ja tarjota paras suorituskyky työkalulle, tämä vaatii vakaan teknologian. Kaikki ONE+ akut hyödyntävät Ryobin ainutlaatuista IntelliCell™-teknologiaa, eli akku osaa hallita itse tehoaan ja pitää suorituskykynsä optimaalisena. Akku siis valvoo kutakin yksittäistä kennoa ja tietää, jos jokin kennoista kuormittuu enemmän tai on muita tyhjempi. Silloin se siirtää kuormitusta muille kennoille. Kennojen tasaisemman kuormituksen ansiosta akkujen käyttöaika paranee, niiden tehontuotto on tasaisempaa ja ne kestävät pidempään käytössä.

K-Rauta-hero-banner

ONE+ High Performance -sarja Ryobilta

ONE+ HP on High Performance -sarja Ryobin 18V työkaluista, jossa innovatiivinen hiiliharjaton teknologia takaa luokkansa parhaan suorituskyvyn.

ONE+ High Performance -sarja sisältää Ryobin edistyneimmän hiiliharjattoman moottoriteknologian. Patentoitua elektroniikkaa ja älykästä ONE+ -akkuteknologiaa hyödyntäen hiiliharjaton moottori takaa parhaan suorituskyvyn työkaluille. Työkalut ovat erittäin suorituskykyisiä ja helppokäyttöisiä.

K-Rauta-hero-banner

MAX POWER - 36V Puutarhatyökalut

RYOBI® MAX POWER -järjestelmä on tehokas 36V:n akkutyökalusarja. MAX POWER tarjoaa polttomoottorikäyttöisten työkalujen tehon ja suorituskyvyn ilman päästöjä, vähäisellä tärinällä ja ilman melua.

Suuremmille puutarhoille ja haastavimpiin puutarhatöihin valitse 36V MAX POWER -puutarhatyökalut. 36V:n akku sopii raskaimpiinkin puutarhatöihin, kuten puiden kaatamiseen ja ruohonleikkuuseen. MAX POWER -sarjan työkalut tarjoavat polttomoottorikäyttöisten työkalujen suorituskyvyn ja tehon, ilman päästöjä, öljyä ja vähäisellä tärinällä sekä melulla. Samalla se on niin kevyt, että myös käsin pideltävien työkalujen, kuten pensasleikkureiden ja ruohotrimmereiden, käyttö on miellyttävää ja helppoa. MAX POWER -järjestelmästä löytyy sopiva työkalu kaikkiin puutarhatöihin, olipa kyseessä ruohonleikkuu, puiden kaataminen tai pensasaidan siistiminen. MAX POWER -sarjasta löydät myös ketjusahat, ajoleikkurit, pensasleikkurit, puhaltimet, painepesurit ja muut puutarhatyökalut.

Tulokset hakusanalla ""

Tuotteet
360