K-Rauta-hero-banner

Tervetuloa Suomen suurimpaan grillikauppaan!

Mikä on sen mukavampaa kuin lämpimänä kesäpäivänä laittaa grilli kuumenemaan ja nauttia grilliherkuista. Meiltä K-Raudasta löydät juuri sopivan grillin, olitpa sitten grillaamassa terassilla, pihalla tai parvekkeella. Tutustu K-Raudan valtavaan grillivalikoimaan ja löydä paras grilli juuri sinulle. Muista myös kokeilla grillitestiä sopivan grillin löytämiseen.

Tee grillitesti ja löydä sopiva grilli

Koska Suomen suurimmassa grillikaupassa on valtava grillivalikoima, voi valinnanvaikeus yllättää. Kokeile siis K-Raudan grillitestiä ja löydä itsellesi sopiva grilli. Tee grillitesti

Tee grillitesti ja löydä sopiva grilli

Testiin

Grillausvinkit grillikauteen Liekeissä-lehdestä

Selaa lehteä

Kesäkeittiö terassille – Rakenna oma kesäsi

Lue lisää

Cello-grillien uutuudet grillikauteen 2021

Lue lisää
K-Rauta-hero-banner

Kaiken kokoiset kaasugrillit K-Raudasta

Kaasugrilli on monipuolisempi laite kuin moni uskookaan. Se lämpiää nopeasti ja tekee ruoanvalmistuksesta vaivatonta. Käännä vain kaasuhana auki, napsauta kaasugrilli päälle ja aloita kokkaus. Tutustu laajaan kaasugrillivalikoimaan!

K-Rauta-hero-banner

Hiiligrilli, kamado vai pellettigrilli?

Meiltä löydät grillin juuri sinun tarpeisiisi. Hiiligrilli on jo pitkään ollut perinteinen osa kesäistä ruoanlaittoa. Ilmassa leijaileva hiilloksen tuoksu ja tyyni järvi enteilevät täydellistä kesäiltaa.

K-Rauta-hero-banner

Pizzauunilla luksusta pihallesi

Mikä olisi mahtavampi tapa aloittaa viikonloppu, kuin valmistaa suussa sulavan hyvää ja rapeapohjaista pizzaa omalla pizzauunilla kotipihallasi? Meiltä löydät Oonin ja Alfa Fornin pizzauunit. Tutustu tuotteisiin.

K-Rauta-hero-banner

Savustin ja sähkögrilli grillausta täydentämään

Hae K-Raudasta savustin ja kaikki savustamisen tykötarpeet. Laaja valikoimamme kattaa monenlaiset savustimet, savustustarvikkeet, savustuslastut ja -palat. Meiltä löydät myös sähkögrillit ja sopivat tarvikkeet.

K-Rauta-hero-banner

Laadukkaat grillausvälineet K-Raudausta

K-Raudan kattavasta valikoimasta löydät grilliin sopivat grillitarvikkeet. Päivitä varustuksesi Suomen suurimmassa grillikaupassa ja nauti kesäkeittiöstä! Tutustu grillaustarvikevalikoimaan.

K-Rauta-hero-banner

Tunnelmaa ulkotulisijalla pihalle

Elävä tuli on iso trendi. Hanki tunnelman tuojaksi valmis tulisija tai askartele tulisija itse. Katso tulisijan teko-ohjeet ja tutustu valmiisiin tulisijoihin.

Haulla löytyi 242 tuotetta

/ 11