K-Rauta-hero-banner

Tervetuloa Suomen suurimpaan grillikauppaan!

Mikä on sen mukavampaa kuin lämpimänä kesäpäivänä laittaa grilli kuumenemaan ja nauttia grilliherkuista. Meiltä K-Raudasta löydät juuri sopivan grillin, olitpa sitten grillaamassa terassilla, pihalla tai parvekkeella. Tutustu K-Raudan valtavaan grillivalikoimaan ja löydä paras grilli juuri sinulle. Muista myös kokeilla grillitestiä sopivan grillin löytämiseen.

Tee grillitesti ja löydä sopiva grilli

Koska Suomen suurimmassa grillikaupassa on valtava grillivalikoima, voi valinnanvaikeus yllättää. Kokeile siis K-Raudan grillitestiä ja löydä itsellesi sopiva grilli. Tee grillitesti

Voit voittaa grillin!

Tee grillitesti ja löydä sopiva grilli!

Testiin
Etu voimassa 5.5.2024 asti.

Weber kevätetu: Osta grilli, saat parilan kaupan päälle

Lue lisää edusta
K-Rauta-hero-banner

Kaiken kokoiset kaasugrillit K-Raudasta

Kaasugrilli on monipuolisempi laite kuin moni uskookaan. Se lämpiää nopeasti ja tekee ruoanvalmistuksesta vaivatonta. Käännä vain kaasuhana auki, napsauta kaasugrilli päälle ja aloita kokkaus. Tutustu laajaan kaasugrillivalikoimaan!

Kaasugrillien suosikit 

K-Rauta-hero-banner

Hiiligrilli, kamado vai pellettigrilli?

Meiltä löydät grillin juuri sinun tarpeisiisi. Hiiligrilli on jo pitkään ollut perinteinen osa kesäistä ruoanlaittoa. Ilmassa leijaileva hiilloksen tuoksu ja tyyni järvi enteilevät täydellistä kesäiltaa.

Hiilillä, pelleteillä ja briketeillä lämpeävät suosikit 

K-Rauta-hero-banner

Pizzauunilla luksusta pihallesi

Mikä olisi mahtavampi tapa aloittaa viikonloppu, kuin valmistaa suussa sulavan hyvää ja rapeapohjaista pizzaa omalla pizzauunilla kotipihallasi? Meiltä löydät Oonin ja Alfa Fornin pizzauunit. Tutustu tuotteisiin.

Pizzauunien suosikit 

K-Rauta-hero-banner

Savustin ja sähkögrilli grillausta täydentämään

Hae K-Raudasta savustin ja kaikki savustamisen tykötarpeet. Laaja valikoimamme kattaa monenlaiset savustimet, savustustarvikkeet, savustuslastut ja -palat. Meiltä löydät myös sähkögrillit ja sopivat tarvikkeet.

Savuisten ja sähköisten suosikit 

K-Rauta-hero-banner

Laadukkaat grillausvälineet K-Raudausta

K-Raudan kattavasta valikoimasta löydät grilliin sopivat grillitarvikkeet. Päivitä varustuksesi Suomen suurimmassa grillikaupassa ja nauti kesäkeittiöstä! Tutustu grillaustarvikevalikoimaan.

Grillaustarvikkeiden parhaat palat 

K-Rauta-hero-banner

Tunnelmaa ulkotulisijalla pihalle

Elävä tuli on iso trendi. Hanki tunnelman tuojaksi valmis tulisija tai askartele tulisija itse. Katso tulisijan teko-ohjeet ja tutustu valmiisiin tulisijoihin.

Ulkotulisijat ja ulkotakat 

Tulokset hakusanalla ""

Tuotteet
227