Näytetään 460 tuotetta

Weber-grillit tunnetaan laadustaan, toimivuudestaan ja muotoilustaan. Weberille grilli ei ole vain ruoanlaiton väline vaan myös tapa tuoda unohtumattomia elämyksiä ja kohtaamisia arkeen ja juhlaan. Luotettava Weber-grilli on pihajuhlien vakiovieras ja halutuin seuralainen. K-Rauta on Suomen suurin grillikauppa ja meiltä löydät laajan valikoiman Weberiä, grillasit sitten isolle tai pienelle porukalle, hiilillä, kaasulla tai sähköllä.

Weber tuntee grillit

Weberin historia alkoi grillauksen kotimaasta Yhdysvalloista, jossa maailman ensimmäinen pallogrilli kehitettiin jo vuonna 1952. Pallogrillin isän, George Stephenin luoma grillibrändi kantaa Weberin tarinan mukaansa tähänkin päivään. Kaikkien tuntemaksi grillimerkiksi noussut Weber tarjoaa nyt grillauselämyksiin paitsi perinteiset pallogrillit myös sähkögrillit, kaasugrillit ja savustimet.  

Kaikki Weber-grillit ovat pitkäjänteisen kehitystyön tulosta. Ne on testattu monenlaisissa sääolosuhteissa ja näin ollen grillikauden ei tarvitse rajoittua ainoastaan kesäkuukausiin. Weberin grillit kestävät hyvin säilytystä ulkona - voit säilyttää niitä terassilla vaikka ympäri vuoden. Valikoimasta löytyy tietenkin myös tarvittavat varusteet, kuten suojahuput ja erilaiset varaosat. Kunnollisella varustuksella grillikausi kestää tammikuusta joulukuuhun!

Weberiltä myös välineet

Rohkea grillaaja uskaltaa paistaa muutakin kuin pihvejä ja makkaraa. Weberin grilleihin löytyy yhteensopivat pizzakivet, vartaat ja parilat. Kasvisruoka tai -lisukkeet valmistuvat kätevästi wokpannulla tai höyrystystelineellä. Laskutila tai tarvittava lisätila järjestyy irrallisella sivutasolla. Uusinta uutta on iGrill-paistolämpömittarit, jotka mittaavat sekä ruoan että grillin lämpötilaa. K-Raudan valikoimasta saat myös pihdit, lastat ja puhdistusvälineet. Näillä välineillä et voi epäonnistua!