Näytetään 182 tuotetta
/ 8
Grillaustarvikkeet

Weber-grillaustarvikkeet monipuoliseen kesäkeittiöön

Erilaisilla Weber-grillausvälineillä mahdollistat grillin kaikki käyttömahdollisuudet ja löydät uusia makumaailmoja grillimakkaran lisäksi. Kokeile esimerkiksi kokonaisen kanan paistamista Weberin kanatelineessä, kasvisten kokkaamista Weber-vihannespannussa tai jälkiruokahedelmien grillaamista vartaassa.

Grilliruuan valmistus on nautinto oikeilla välinellä

Otat avuksi Weber-piippusytytin, kun haluat sytyttää hiiligrillin vaivattomasti. Grillaamisen nautinto viedään äärimmilleen laadukkailla ja toiminnallisilla Weber-grillausvälineillä, kuten Weber-lämpömittarilla tai Weber-grillipihdeillä. Vie pizzan valmistus grillissä uudelle tasolle ja hanki Weber-pizzakivi! Pizzakiven avulla kypsennät niin pizzat kuin leivonnaiset. Aseta pizzakivi ritilän keskelle, jolloin lämpö jakautuu tasaisesti ja lopputuloksena herkullisen rapea pizza.

K-Raudan kattavasta valikoimasta löydät Weber-grilliin sopivat grillitarvikkeet ja Weber-lisäosat. Päivitä varustuksesi Suomen suurimmassa grillikaupassa ja nauti kesäkeittiöstä! Tutustu samalla kaasugrilleihin, hiiligrilleihin ja näppäriin pallogrilleihin!