K-Rauta-hero-banner

Puutavaraa Jyväskylästä ja Keski-Suomesta

Päivitetty 16.03.2022

Oletko rakentamassa terassia tai kenties jotain muuta mihin tarvitset puutavaraa? Meiltä K-Raudasta saat laadukasta puutavaraa kaikenlaisiin rakennusprojekteihin.

Voit ostaa puutavaraa verkkokaupasta tai lähimmästä K-Rauta myymälästäsi. Puutavaraliikkeemme palvelevat sinua rautaisella ammattitaidolla ympäri Suomen. K-Raudan puutavaraliikkeitä löydät Keski-Suomesta, Jyväskylästä.

Puutavaraa ja sahatavaraa kotiin tai mökille

Onko sinulla kiire ja tarvitset puutavaraa nopeasti projektiisi? Ei hätää. Me K-Raudassa keräämme tavarat puolestasi ja ne odottavat sinua valmiina. Kuljetamme tuotteet myös suoraan työmaalle tai mökille. Tutustu kuljetuspalveluumme Muista myös, että meiltä saat vuokrattua peräkärryn ja saat ostoksesi helposti kuljetettua. Tutustu peräkärryn vuokraukseen.

Puutavaraa kätevästi K-Raudasta

Hanki puutavaraa lähimmästä K-Raudasta. Puutavaraliikkeemme palvelevat sinua alueella Keski-Suomi. Rakennustavaraa voit hankkia Jyväskylän K-Raudoista sekä lisäksi Keski-Suomen alueella paikkakunnilta Hankasalmi, Joutsa, Jämsä, Keuruu, Saarijärvi ja Äänekoski.

Puutavaraa voit hakea K-Rauta myymälöistä. Katso alta puutavaraliikkeemme Jyväskylässä ja Keski-Suomen alueella.

Jyväskylä:

K-Rauta Seppälä: Katso myymälän yhteystiedot

K-Rauta Tourutorni: Katso myymälän yhteystiedot

K-Rauta Palokka: Katso myymälän yhteystiedot

Muut Keski-Suomen alueen K-Raudat:

K-Rauta Hankasalmi: Katso myymälän yhteystiedot

K-Rauta Joutsa: Katso myymälän yhteystiedot

K-Rauta Jämsä: Katso myymälän yhteystiedot

K-Rauta Keuruu: Katso myymälän yhteystiedot

K-Rauta Saarijärvi: Katso myymälän yhteystiedot

K-Rauta Äänekoski: Katso myymälän yhteystiedot

Muista myös kuljetuspalvelu: sovi puutavaroiden kuljetuksesta kotiin tai mökille. Lisäksi voit myös kysyä tavaroiden kuljettamiseen peräkärryä, jonka voit vuokrata K-Raudasta. Lue lisää peräkärryn vuokraamisesta.