K-Rauta-hero-banner

Puutavaraa Oulusta

Päivitetty 16.03.2022

Oletko rakentamassa terassia tai kenties jotain muuta mihin tarvitset puutavaraa? Meiltä K-Raudasta saat laadukasta puutavaraa kaikenlaisiin rakennusprojekteihin.

Voit ostaa puutavaraa verkkokaupasta tai lähimmästä K-Rauta myymälästäsi. Puutavaraliikkeemme palvelevat sinua rautaisella ammattitaidolla ympäri Suomen. K-Raudan puutavaraliikkeitä löydät Oulusta.

Puutavaraa ja sahatavaraa kotiin tai mökille

Onko sinulla kiire ja tarvitset puutavaraa nopeasti projektiisi? Ei hätää. Me K-Raudassa keräämme tavarat puolestasi ja ne odottavat sinua valmiina. Kuljetamme tuotteet myös suoraan työmaalle tai mökille. Tutustu kuljetuspalveluumme Muista myös, että meiltä saat vuokrattua peräkärryn ja saat ostoksesi helposti kuljetettua. Tutustu peräkärryn vuokraukseen.

Puutavaraa kätevästi K-Raudasta

Hanki puutavaraa lähimmästä K-Raudasta. Puutavaraliikkeemme palvelevat sinua Oulun alueella. Rakennustavaraa voit hankkia Oulun alueen K-Raudoista sekä lisäksi Oulun lähipaikkakunnilta Kempele, Muhos, Raahe.

Puutavaraa voit hakea K-Rauta myymälöistä. Katso alta puutavaraliikkeemme Oulun alueella.

Oulun alue:

K-Rauta Välivainio: Katso myymälän yhteystiedot

K-Rauta Äimärautio: Katso myymälän yhteystiedot

K-Rauta Ojan Rauta Kempele: Katso myymälän yhteystiedot

K-Rauta Ojan Rauta Raahe: Katso myymälän yhteystiedot

K-Rauta Muhos: Katso myymälän yhteystiedot

Muista myös kuljetuspalvelu: sovi puutavaroiden kuljetuksesta kotiin tai mökille. Lisäksi voit myös kysyä tavaroiden kuljettamiseen peräkärryä, jonka voit vuokrata K-Raudasta. Lue lisää peräkärryn vuokraamisesta.