K-Rauta-hero-banner

Puutavaraa Turussa ja Varsinais-Suomessa

Päivitetty 16.03.2022

Oletko rakentamassa terassia tai kenties jotain muuta mihin tarvitset puutavaraa? Meiltä K-Raudasta saat laadukasta puutavaraa kaikenlaisiin rakennusprojekteihin.

Voit ostaa puutavaraa verkkokaupasta tai lähimmästä K-Rauta myymälästäsi. Puutavaraliikkeemme palvelevat sinua rautaisella ammattitaidolla ympäri Suomen. K-Raudan puutavaraliikkeitä löydät Turusta, Raisiosta, Salosta ja Varsinais-Suomesta.

Puutavaraa ja sahatavaraa kotiin tai mökille

Onko sinulla kiire ja tarvitset puutavaraa nopeasti projektiisi? Ei hätää. Me K-Raudassa keräämme tavarat puolestasi ja ne odottavat sinua valmiina. Kuljetamme tuotteet myös suoraan työmaalle tai mökille. Tutustu kuljetuspalveluumme Muista myös, että meiltä saat vuokrattua peräkärryn ja saat ostoksesi helposti kuljetettua. Tutustu peräkärryn vuokraukseen.

Puutavaraa kätevästi K-Raudasta

Hanki puutavaraa lähimmästä K-Raudasta. Puutavaraliikkeemme palvelevat sinua alueella Varsinais-Suomi. Rakennustavaraa voit hankkia Turun, Raision ja Salon alueen K-Raudoista sekä lisäksi Varsinais-Suomen alueella paikkakunnilta Loimaa, Somero ja Uusikaupunki.

Puutavaraa voit hakea K-Rauta myymälöistä. Katso alta puutavaraliikkeemme Turussa, Raisiossa ja Varsinais-Suomen alueella.

Turku, Salo ja Raisio:

K-Rauta Passeli: Katso myymälän yhteystiedot

K-Rauta Skanssi: Katso myymälän yhteystiedot

K-Rauta Kuninkoja: Katso myymälän yhteystiedot

Muut Varsinais-Suomen alueen K-Raudat:

K-Rauta Loimaa: Katso myymälän yhteystiedot

K-Rauta Somero: Katso myymälän yhteystiedot

K-Rauta Uusikaupunki: Katso myymälän yhteystiedot

Muista myös kuljetuspalvelu: sovi puutavaroiden kuljetuksesta kotiin tai mökille. Lisäksi voit myös kysyä tavaroiden kuljettamiseen peräkärryä, jonka voit vuokrata K-Raudasta. Lue lisää peräkärryn vuokraamisesta.