K-Rauta-hero-banner

K-Rauta PRO Center

Päivitetty 13.12.2022

Asioi suoraan erillisessä yritysasiakkaille tarkoitetussa tilassa myymälässämme, joka palvelee sinua arkisin. Voit hyödyntää lisäksi K-Raudan laajoja aukioloaikoja. Apunasi K-Rauta PRO Centerissä ovat ammattilaisten palveluun erikoistuneet myyjät.

K-Rauta PRO Center palvelee ammattilaisia jo yli 60:ssä K-Raudassa ympäri Suomen. Vain yritysasiakkaille tarkoitetussa PRO Centerissä voit asioida rakentamisen ammattilaisten palveluun erikoistuneen myyjän kanssa, joka tuntee rakentamisen ammattilaisten arjen ja voi siksi auttaa sinua tiukoissakin tilanteissa.

PRO Center on suunniteltu nopeuttamaan ja helpottamaan asiointiasi myymälässä. Ammattilaisten tarpeita vastaava valikoima, erikoistuneet myyjät ja erillinen tila yritysasiakkaiden omalla sisäänkäynnillä varmistavat, että sinä pääset nopeasti takaisin työmaalle. Saat tarvitsemasi tuotteet näppärästi mukaan: Keräämme ne halutessasi valmiiksi odottamaan tai kuljetamme työmaalle.

Kehitämme K-Rauta PRO Centereitä yksi tavoite mielessämme: Haluamme tehdä arjestasi työmaalla mahdollisimman sujuvaa. Kun hommat sujuvat työmaalla, voit palvella asiakkaitasi tehokkaammin ja paremmin.

K-Rauta PRO Center –palvelut pähkinänkuoressa:

TARJOUSLASKENTA

Vastaamme tarjouspyyntöösi arkisin aina 24 tunnin kuluessa, teemme määrälaskennan puolestasi ja kartoitamme tarvittaessa vaihtoehtoiset tuotteet.

AMMATTILAISVALIKOIMA (YRITYSASIAKASVALIKOIMA) JA SAATAVUUSTAKUU Paikallisille yritysasiakkaille – myös sinulle - räätälöity valikoima: Myyjä sopii kanssasi sinun kannaltasi keskeiset tuotteet ja arvioitte yhdessä niiden menekin. Pidämme huolen, että ne ovat aina saatavilla omassa myymälässäsi.

KERÄYS- JA KULJETUSPALVELUT Kun haluat säästää aikaa työmaalle, hyödynnä keräys- ja kuljetuspalveluitamme. Voit noutaa tuotteet valmiiksi kerättynä tai toimitamme ne työmaalle.

Keräämme tilaukset valmiiksi kolmen tunnin sisällä kaupan aukioloaikana (ma-pe). Kun teet tilauksen arkisin klo 16 mennessä, voit noutaa sen seuraavana aamuna klo 7 (ma-pe). Keräyspalvelu on yritysasiakkaille maksuton.

Kun teet tilauksen klo 16 mennessä, toimitamme tuotteet työmaalle seuraavana päivänä.

PIKAKULJETUS Saat avun myös yllättävissä tilanteissa: Myymälästä löytyvät tuotteet toimitamme pika-toimituksena 4 tunnin kuluessa tilauksesta työmaalle.

LASKUTUS TYÖMAAKOHTAISESTI TAI KOONTILASKUNA Myyjä sopii kanssasi laskutuksesta huomioiden sinun tarpeesi: Saat tarvittaessa vaikkapa työmaakohtaisen erittelyn ja koontilaskun. Selkeä laskutus helpottaa työmaasi kustannusseurantaa.

SUUNNITTELU- JA MUUTOSTYÖPALVELU (ASUKASMUUTOSPALVELU) Korjausrakentamiseen keskittyneille asiakkaillemme tarkoitettu suunnittelupalvelu neuvoo ja auttaa pintamateriaalien valinnassa ja tekee muutostyösuunnitelman. Voimme rakentaa myös vaihtoehtoisia kokonaisuuksia asiakkaillesi ja hoitaa asiakkaidesi palvelun puolestasi. He voivat tulla tutustumaan pintamateriaalivaihtoehtoihin K-Rautaan. Autamme heitä mielellään valinnoissa ja teemme muutostöiden tuotesuunnitelman puolestasi.

K-Rauta PRO Centerit: