Hiiligrillit

Lisää valikoimaa myymälöissä

Ilmassa leijaileva hiilloksen tuoksu ja tyyni järvi enteilevät täydellistä kesäiltaa. Klassikkovalinta rauhallisen vapaaillan grillaukseen on hiiligrilli. K-Raudan hiiligrillit ja pallogrillit sopivat niin intohimoisille grillaajille kuin kiireettömille nautiskelijoille. Meiltä löydät hiiligrillit luotettavilta merkeiltä, kuten Cello, Weber ja Muurikka.

Hiiligrilli antaa ruoalle vivahteikkaan maun

Lado grillihiilet kasaksi hiiligrillin pohjalle, sytytä ja anna grillin tehdä tehtävänsä. Istu lukemaan tai laita rantasauna lämpiämään, hiiligrilli luo sillä aikaa täydelliset puitteet mehukkaille grilliruoille. Hiiligrillin ansiosta ruokaan tarttuu herkullinen savun aromi, jota mikään muu grilli ei saa aikaiseksi.

Kiireettömällä kesälomalla rauhassa lämmennyt hiillos toimii loistavasti niin vastapyydetyn kalan kuin grillipihvien kanssa. Hiiligrilli antaa myös oivat puitteet sienien ja kasvisten grillaamiselle. Kokeile suoraa grillaustapaa vaikkapa katkarapuvartaille tai ota käyttöön epäsuora grillaus kokonaiselle broilerille.

Iso hiiligrilli vai pieni pallogrilli?

Perinteinen hiiligrilli sopii niin pienelle pihalle, terassille kuin isoon puutarhaankin. Lähestyvätkö juhannusjuhlat tai viikonloppu mökillä? Pieni, näppärä pallogrilli on helppo pakata mukaan auton takakonttiin. Perille päästyäsi kanna pallogrilli mökkitontin puutarhaan, aseta lähelle ruokailuryhmä ja vietä kesäilta sinitaivaan alla.

Pallogrilli on omiaan myös ystävien illanviettoon. Pallogrilli antaa muotoilunsa ansiosta kaikille mahdollisuuden kerääntyä grillin ympärille. Ilta sujuu kuin tanssi vaihtaessa kuulumisia pallogrillin äärellä.  

Kokkaatko isommalle porukalle? Erinomainen valinta on iso hiiligrilli tai avotulisija. Sijoita savukuvulla varustettu hiiligrilli terassille tai patiolle ja valmista yhtäaikaisesti loimulohi, makkarat ja vihannekset. Muista varmistaa, että hiiligrilli on tarpeeksi kaukana palavista materiaaleista.

Hiillos syntyy hiilistä ja briketeistä

Hiiligrillit ja avotulisijat kaipaavat seurakseen brikettejä, hiiliä ja sytykkeitä. Valitse pallogrilliisi tai hiiligrilliisi K-Raudasta esimerkiksi luonnonmukaiset briketit tai laadukkaat koivuhiilet. Tutustu samalla ohjeisiimme hiiligrillin sytyttämisestä ja grillaus sujuu ensimmäisestä kerrasta alkaen.

Meiltä saat myös muut grillauksen aloittamiseen tarvittavat välineet, kuten sytytyspalat ja sytytysnesteet. Kun grillaus on ohi, hiiligrillit ja pallogrillit puhdistat kätevästi K-Raudan grillaustarvikkeilla. Tilaa nyt omasi netistä tai vieraile lähimmässä K-Rauta -myymälässä!

126 Tuotetta
Järjestysperuste: Tuotemerkki Hinta