Suomen laajin talovalikoima

K-rauta tarjoaa sinulle Suomen laajimman talo- ja mökkivalikoiman, joista löytyy jokaiselle se oma koti. Talomerkkimme ovat muuttovalmis Ainoakoti, Kimara-hirsitalot ja omatoimirakentajan Omatalo.

Hae lähin talomyyjä ja tilaa esite >>

Muuttovalmis Ainoakoti

Ainoakodin muuttovalmiit ja muunneltavat talomallit tekevät rakentamisesta vaivatonta.

Katso ajankohtaiset taloesittelyt >>

Kimara-hirsikodit

Tunnelmalliset Kimara-hirsikodit tarjoavat turvallista ja ekologista asumista.

Katso ajankohtaiset taloesittelyt >>

Rakentajan Omatalo

 

Ajankohtaista

Tutustu Seinäjoen Asuntomessujen 2016 taloihin:

Hirsitaloihin ja -huviloihin Tikkurilan puunsuojat kaupan päälle!

Etu koskee 31.8.2016 mennessä tehtyjä uusia Kimara hirsitalo- ja -huvilatilauksia, joiden toimitus on vuoden 2016 puolella. Tule heti Kimara-kaupoille ja käytä etu hyväksesi!

Tutustu Kimara-mallistoon tästä. Kimara-kaupasta saat myös K-Plussaa!

 Ainoakoti – koti nyt kolmella tavalla

Voit valita talopakettisi muuttovalmiina, viimeistellä kotisi sisustuspinnat itse tai rakentaa talon omatoimisesti >>

 Räätälöi oma kotisi - säntillistä suunnittelua

Valmiiden talomallien lisäksi kaikkia malleja voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan. Saatavilla on erilaisia vaihtoehtoja runkorakenteiksi: hengittäviä, passiivi-, hirsi- ja kivirunkoja. 

Oli kyseessä keittiö, kylpyhuone tai koko koti, sisustusmyyjiemme neuvot helpottavat kokonaisuuden hahmottamista ja tuotteiden valintaa. Ammattilaisen avulla varmistut materiaalien yhteensopivuudesta ja toimivuudesta. 

Lue lisää kattavista suunnittelupalveluistamme.

 

Muuttovalmis vai itse rakennettu?

Talopaketin saa avaimet käteen –periaatteella tai pelkkinä elementteinä. Tarjoamme parhaat kokonaispalvelut saman katon alta: suunnittelemme, rakennamme, asennamme. 

Vaivattomuutta arvostavat voivat valita muuttovalmiin talon, jonka suunnittelussa ja sisustuksessa huomioidaan asiakkaan toiveet ja tarpeet.

Omatoimisia talonrakentajia autamme ja tuemme projektin alusta loppuun. Erilaiset toimitussisällöt ja asennusvaihtoehdot mahdollistavat asiakkaan osallistumisen haluamallaan tavalla.

Kattavat palvelut

K-raudan remonttipalvelu takaa sinulle onnistuneen lopputuloksen. Meiltä saat suunnittelun, tarvikkeet, tuotteet ja tekijät: kaiken yhdellä sopimuksella - luotettavasti ja ammattitaidolla.

Toetutamme muun muassa saunan, kylpyhuoneen tai keittiöremontin. Myös lämmitysjärjestelmän tai terassin saat kokonaisvaltaisena toteutuksena K-raudasta. Lisäksi asennamme yksittäisiä tuotteita ja tarjoamme rahoitusta.

Lue lisää palveluista.

Kätevästi perille

K-raudan kuljetuspalvelu tuo isommatkin ostokset rakennukselle. Jos kuskaat mieluummin itse, saat meiltä peräkärryn käyttöösi veloituksetta. Kysy lisää monipuolisista palveluistamme lähimmästä K-raudasta.

Talot ja mökit

{{item.Text}} {{item.Text}}

{{item.Description}}

{{item.AdditionalLink.Text}}