Suomen laajin talovalikoima

K-rauta tarjoaa sinulle Suomen laajimman talo- ja mökkivalikoiman, joista löytyy jokaiselle se oma koti. Talomerkkimme ovat muuttovalmis Ainoakoti, Kimara-hirsitalot, yksilöllisten kotien Kotitalo, omatoimirakentajan Omatalo ja Jämerä-kivitalot. 
  

 

Katso ajankohtaiset taloesittelyt

Talojamme on esittelyissä tasaisin väliajoin. Katso listasta missä on lähin esittelytalo.

Muuttovalmis Ainoakoti

Ainoakodin muuttovalmiit ja muunneltavat talomallit tekevät rakentamisesta vaivatonta. 

Kimara-hirsikodit

Tunnelmalliset Kimara-hirsikodit tarjoavat turvallista ja ekologista asumista.

Jämerä-kivitalot

Jämerä-kivitalo kestää aikaa ja markkinoiden halutuimpia pientaloja vuosikymmenten jälkeenkin.

Rakentajan Omatalo

Omatalo on rakentajan unelma, jonka voi rakennuttaa muuttovalmiiksi.

Yksilöllinen Kotitalo

Jokainen Kotitalo-malli muuttuu persoonalliseksi kodiksi toiveittesi mukaan.  

Nyt kannattaa hyödyntää loppuvuoden huima etu!

Tarjoamme kaikkiin uusiin, 31.12.2015 mennessä tehtyihin Kimara-tilauksiin huopakatteen kaupan päälle. Edun arvo on jopa 2 500 €. Tarjous koskee vain uusia Kimaran talo-, huvila-, saunamökki- tai aittatilauksia. Toimitukset 29.2.2016 mennessä. Kysy lisää lähimmästä K-raudasta!

Omatalon ostajalle talopaketin kuljetus puoleen hintaan!

Ensi vuoden alussa toimitettaviin Omataloihin saa talopaketin rahdin puoleen hintaan. Edun arvo on toimitusmatkasta riippuen jopa 3500 €. Nyt on hyvä aika vierailla talomyyjämme luona ja tehdä unelmista totta! Kampanja koskee kaikkia uusia Omatalo-tilauksia, joiden kauppasumma on vähintään 30 000 euroa ja toimitus 1.1.-30.4.2016.


Räätälöi oma kotisi - säntillistä suunnittelua

Valmiiden talomallien lisäksi kaikkia malleja voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan. Saatavilla on erilaisia vaihtoehtoja runkorakenteiksi: hengittäviä, passiivi-, hirsi- ja kivirunkoja. 

Oli kyseessä keittiö, kylpyhuone tai koko koti, sisustusmyyjiemme neuvot helpottavat kokonaisuuden hahmottamista ja tuotteiden valintaa. Ammattilaisen avulla varmistut materiaalien yhteensopivuudesta ja toimivuudesta. 

Lue lisää kattavista suunnittelupalveluistamme.

Muuttovalmis vai itse rakennettu?

Talopaketin saa avaimet käteen –periaatteella tai pelkkinä elementteinä. Tarjoamme parhaat kokonaispalvelut saman katon alta: suunnittelemme, rakennamme, asennamme. 

Vaivattomuutta arvostavat voivat valita muuttovalmiin talon, jonka suunnittelussa ja sisustuksessa huomioidaan asiakkaan toiveet ja tarpeet.

Omatoimisia talonrakentajia autamme ja tuemme projektin alusta loppuun. Erilaiset toimitussisällöt ja asennusvaihtoehdot mahdollistavat asiakkaan osallistumisen haluamallaan tavalla.

Kattavat palvelut

K-raudan remonttipalvelu takaa sinulle onnistuneen lopputuloksen. Meiltä saat suunnittelun, tarvikkeet, tuotteet ja tekijät: kaiken yhdellä sopimuksella - luotettavasti ja ammattitaidolla.

Toetutamme muun muassa saunan, kylpyhuoneen tai keittiöremontin. Myös lämmitysjärjestelmän tai terassin saat kokonaisvaltaisena toteutuksena K-raudasta. Lisäksi asennamme yksittäisiä tuotteita ja tarjoamme rahoitusta.

Lue lisää palveluista.

Kätevästi perille

K-raudan kuljetuspalvelu tuo isommatkin ostokset rakennukselle. Jos kuskaat mieluummin itse, saat meiltä peräkärryn käyttöösi veloituksetta. Kysy lisää monipuolisista palveluistamme lähimmästä K-raudasta.

Talot ja mökit

{{item.Text}} {{item.Text}}

{{item.Description}}

{{item.AdditionalLink.Text}}