Suomen kattavin talovalikoima

K-rauta tarjoaa sinulle Suomen kattavimman talo- ja mökkivalikoiman, joista löytyy jokaiselle se oma koti. Talomerkkimme ovat muuttovalmis Ainoakoti kolmella eri tavalla sekä Kimara-hirsitalot, -huvilat, -mökit ja -piharakennukset. 

Hae lähin talomyyjä ja tilaa esite >>

Yksilöllinen koti kolmella tavalla

Ainoakoti tarjoaa kolme erilaista tapaa tehdä talounelmasta totta: muuttovalmis koti, sisustusvalmis talo tai talopaketti omatoimirakentajalle. Toisin sanoen yksilöllinen Ainoakoti soveltuu hyvin niin omakotirakentajan kuin ammattirakentajan tarpeisiin.

Tutustu monipuolisiin talomallistoihin ja toimitussisältöihin >>

Kimara-hirsikodit

Tunnelmalliset Kimara-hirsikodit tarjoavat turvallista ja ekologista asumista.

Katso ajankohtaiset taloesittelyt >>

Ajankohtaista

Kimaran talvitoimitusedut

Kimara tarjoaa talvitoimitusetuna kaikkiin uusiin 1.9.2016-28.2.2017 välisenä aikana tilattuihin ja toimitettuihin hirsitaloihin ja -huviloihin Panasonic QE9PKE IN+OUT -ilmalämpöpumpun kaupan päälle! Edun arvo on 999 euroa. Lue lisää >>

Räätälöi oma kotisi - säntillistä suunnittelua

Valmiiden talomallien lisäksi kaikkia malleja voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan. Saatavilla on erilaisia vaihtoehtoja runkorakenteiksi: hengittäviä, passiivi-, hirsi- ja kivirunkoja. 

Oli kyseessä keittiö, kylpyhuone tai koko koti, sisustusmyyjiemme neuvot helpottavat kokonaisuuden hahmottamista ja tuotteiden valintaa. Ammattilaisen avulla varmistut materiaalien yhteensopivuudesta ja toimivuudesta. 

Lue lisää kattavista suunnittelupalveluistamme.

 

Muuttovalmis vai itse rakennettu?

Talopaketin saa avaimet käteen –periaatteella tai pelkkinä elementteinä. Tarjoamme parhaat kokonaispalvelut saman katon alta: suunnittelemme, rakennamme, asennamme. 

Vaivattomuutta arvostavat voivat valita muuttovalmiin talon, jonka suunnittelussa ja sisustuksessa huomioidaan asiakkaan toiveet ja tarpeet.

Omatoimisia talonrakentajia autamme ja tuemme projektin alusta loppuun. Erilaiset toimitussisällöt ja asennusvaihtoehdot mahdollistavat asiakkaan osallistumisen haluamallaan tavalla.

Kattavat palvelut

K-raudan remonttipalvelu takaa sinulle onnistuneen lopputuloksen. Meiltä saat suunnittelun, tarvikkeet, tuotteet ja tekijät: kaiken yhdellä sopimuksella - luotettavasti ja ammattitaidolla.

Toetutamme muun muassa saunan, kylpyhuoneen tai keittiöremontin. Myös lämmitysjärjestelmän tai terassin saat kokonaisvaltaisena toteutuksena K-raudasta. Lisäksi asennamme yksittäisiä tuotteita ja tarjoamme rahoitusta.

Lue lisää palveluista.

Kätevästi perille

K-raudan kuljetuspalvelu tuo isommatkin ostokset rakennukselle. Jos kuskaat mieluummin itse, saat meiltä peräkärryn käyttöösi veloituksetta. Kysy lisää monipuolisista palveluistamme lähimmästä K-raudasta.

Talot ja mökit

{{item.Text}} {{item.Text}}

{{item.Description}}

{{item.AdditionalLink.Text}}