Näytetään 312 tuotetta
/ 13
Akkutyökalut ja sähkötyökalut

Ryobi® tuo laadukkaat sähkötyökalut ja akkukäyttöiset akkutyökalut jokaisen käytettäväksi. Laajasta ja monipuolisesta sähkötyökalujen valikoimasta löytyy laitteita kodin remonttitarpeisiin kuin ammattikäyttäjän säännölliseen käyttöön.

Ryobi tarjoaa laadukkaat sähkötyökalut laajalle käyttäjäryhmälle

Merkin laitteista löytyy hyviä työkaluja joka lähtöön. Meiltä löydät mm. Ryobin porakoneet, ruuvinvääntimet, erilaiset pöytäsahat, kiillotus- ja hiomakoneet kuin puutarhan Ryobi-puutarhakoneet. Ryobin sähkötyökaluilla saadaan paljon tehoa ja suorituskykyä työhön ilman mitään polttoainepäästöjä.

18 voltin Ryobi ONE+-akkusarjasta löytyy laajin kattaus laadukkaita akkutyökaluja, joissa voimanlähteenä toimii saman sarjan yhteensopivat akut. Käytännössä sama akku voidaan yhdistää kätevästi kaikkiin vaikka kaikkiin kotitalouden tai työpajan työkoneisiin, kun käytetään yhdessä useita Ryobin koneita. ONE+-sarjasta on helppo valita monipuolisesti vaikka ONE+-työkalut autonhuoltoon tai renkaanvaihtoon ja kodin kunnostukseen, missä sitten kunnon sähkötyövälineitä tarvitsetkin.

Vastaavasti kovempaan pidempiaikaiseen työkäyttöön suunnatut MAX POWER -akkutyökalut hyödyntävät yhteistä 36 voltin akkutehoa ja yhteensopivaa akkusarjaa. Myös kaikki MAX POWER -sarjan akut ja latauslaitteet saat samalla kauppareissulla verkkokaupastamme omalta Ryobin kategoriasivulta tai K-Rauta-myymälästä.

Ryobin sähkötyökalut monipuolisesti K-Raudasta

K-Raudasta ja tältä verkkosivulta löydät valikoimamme verkkovirtakäyttöiset ja akkukäyttöiset sähkötyökalut niin satunnaiseen nikkarointiin ja korjaustyöhön kuin säännöllisempään työkäyttöön. Tutustu ja hanki laadukkaat työvälineet käyttöösi.