Näytetään 40 tuotetta
/ 2
Akut ja laturit

Ryobi on kuuluisa akkukäyttöisistä työkaluista ja puutarhakoneista, ja valikoimistamme on saatavilla myös merkin laitteisiin yhteensopiva Ryobi-akku.

Ryobi-akut yhdistettäväksi useisiin akkukoneisiin

Akkukäyttöisten laitteiden suurena etuna on täysi johdottomuus sekä huoltovapaat sähkömoottorit, joiden virtalähteenä akku toimii. Ryobi valmistaa useita monipuolisia laitteita, joista sopivia löydät niin ammattirakentajalle kuin kotiin puutarhan kunnossapitoon ja remontointihommiin. Omiin tarpeisiisi hankkiessasi Ryobin laitteita sekä yhden tai useamman niihin sopivan akun, voit samaa akkua tai akkuja hyödyntää kaikissa akkukäyttöisissä Ryobin koneissasi. Pienemmissä akkutyökaluissa riittää hyvin pienemmätkin akut, mutta isompiin laitteisiin saat tarpeeksi virtaa, kun käytössäsi on vähintään 4 ampeeritunnin akku.

Erittäin laadukkaissa Ryobin akuissa hyödynnetään IntelliCell-akkuteknologiaa, joka pidentää akun käyttöikää. Niiden kestävän kuorirakenteen ja sisäänrakennetun iskunkestosuojan ansiosta voit luottaa etteivät akut pienistä kolhuista työskennellessä pelästy.

Ryobi-koneisiin yhteensopiva akku K-Raudan valikoimasta

Meiltä voit tilata akut ja akkulaturit kätevästi akkukoneisiisi. Ryobilta valikoimaa 1,5 ampeerin akusta 9 ampeerin akkuun sekä useamman akun ja akkulaturin setit. Saatavilla myös autolaturi, pikalaturi ja multilaturi, jolla useampi Ryobi-akku latautuu samanaikaisesti.