K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Äitienpäivän lahjaideat

Mitä äitisi tekee kaikkein mieluiten pihalla? On äitisi sitten itsetekemisestä innostuva tai nautiskelija, valikoimastamme löytyy varmasti sopiva lahja. Katso parhaat äitienpäivän lahjaideat sekä diy-vinkit ja löydä äidille täydellinen lahja K-Raudasta.

Äitienpäivälahja tekemisestä innostuvalle äidille

aitienpaiva-diy

Jos äitisi on innokas tekijä, ja aika kotona ja pihalla kuluu pääasiassa touhukkaasti, kannattaa äidille ostaa äitienpäivälahjaksi hyödyllisiä työkaluja. Jos äitisi viihtyy pihatöissä, hanki hänelle kunnon puutarhatyökalut.

Anna äitienpäivälahjaksi projekti ja tarvikkeet

Mikäli äitisi rakastaa rakentamista ja nikkarointia, kokeilepa seuraavaa ideaa: Valitse jokin meidän lukuisista diy-ohjeista ja hanki hänelle valitsemaasi projektiin sopivat työvälineet. Olemme koonneet erilaisia diy-vinkkejä niin pihalle kuin sisällekin. Katso diy-vinkit alta:

Äitienpäivälahja kukkaloistosta nauttivalle äidille

aitienpaiva-kukkaloisto

Pitääkö äitisi kukista ja puutarhassa touhuilusta? Siinä tapauksessa kannattaa hankkia äitienpäivälahjaksi kukkia tai muita kasveja puutarhaan, pihalle, terassille tai vaikka parvekkeelle.

Jos kaipaat äitienpäivälahjan tueksi jonkin isomman idean tai ajatuksen, käy tutustumassa meidän pihaideoihin.

Pihalla ja terassilla viihtyvälle äidille

aitienpaiva-terassi

Onko äitisi rakentanut ja sisustanut pihasta, terassista tai parvekkeesta itselleen paikan, jossa viihdytään keväästä pitkälle syksyyn tai jopa ympäri vuoden? Silloin kannattaa hankkia äitienpäivälahjaksi jotain sellaista, joka täydentää äidin omaa paratiisia.

Löydä sopiva äitienpäivälahja terassille

Muistatko kuulleesi, että äiti kaipailee uusi terassikalusteita tai jotain muuta terassin viihtyisyyden lisäämiseksi? Meiltä löydät paljon erilaisia terassikalusteita ja sisustuselementtejä, joille on varmasti tarvetta äidin terassilla. Katso lisää ideoita meidän Terassivinkeistä.

Kunnon grilli on monen äidin toivelahja

aitienpaiva-grilli

Grilli ja grillaustarvikkeet ovat erinomainen äitienpäivälahja, jos äiti tykkää grillauksesta tai ruoanlaitosta pihalla. Voit vaikka kokeilla K-Raudan grillitestiä ja löytää sitä kautta äidillesi sopivan grillin. Kaikki grillit ja grillaustarvikkeet löydät tietenkin Suomen suurimmasta grillikaupasta. Lisää inspiraatiota sekä ideoita grillaukseen löydät meidän Grillivinkeistä.