K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Ellen Jokikunnas: Piharakennus, ulkomaalausta ja grilli kesäkeittiöön

Päivitetty 10.09.2020

Pääsimme auttamaan Ellenin remonttia lisäämällä mökin piha-alueelle uuden pihatalon, joka maalattiin ammattilaisen toimesta K-Raudan tuotteilla. Lisäksi asiantuntijamme valitsi Ellenin kesäkeittiöön uuden grillin, jonka ominaisuudet vastaavat Ellenin tarpeisiin.

Ellen Jokikunnas: Uusi piharakennus, ulkomaalausta ja grilli kesäkeittiöön

huhu-ellen-k-rauta-artikkeli-valmis

Lapsuuden kesien perään haikaillut Ellen Jokikunnas on hankkinut muutama vuosi sitten ensimmäisen oman kesämökkinsä. Huonokuntoisen rakennuksen remontointi on vienyt tähän mennessä kaikki loma-ajat. Ellen haluaisikin vihdoinkin vain ottaa mökillä rennosti ja saada pihapiirinkin kuntoon.

Pääsimme auttamaan Ellenin remonttia Huvila & Huussi -ohjelmassa lisäämällä mökin piha-alueelle uuden pihatalon, joka maalattiin ammattilaisen toimesta K-Raudan tuotteilla. Lisäksi asiantuntijamme valitsi Ellenin kesäkeittiöön uuden grillin, jonka ominaisuudet vastaavat Ellenin tarpeisiin.

Ellenin mökille valittiin uusi piharakennus: Tällainen on Cello Sund -pihatalo

Ellen kaipasi pihaansa kesähuonetta, josta maisema avautuisi mahdollisimman hyvin. Ellenin mökkiranta on todella upea. Kesähuoneen piti myös olla riittävän iso nukkumiseen sekä siinä pitäisi olla riittävästi katettua oleskelutilaa sekä mahdollisuus toteuttaa halutessaan myös pieniä muutoksia.

huhu-ellen-k-rauta-artikkeli-k-rauta-piha

Reissu Raision K-Rautaan tuotti toivottua tulosta, sillä Cello Sund -pihatalo on kuin suoraan suunniteltu Ellenin tarpeisiin.

huhu-ellen-k-rauta-artikkeli-sund-pihatalo-3

Cello Sund -pihatalo on moderni ja siinä on riittävästi tilaa. Puoliksi avoin Cello Sund sopii moneen käyttöön pihalla ja kesämökillä. Katokseen voi tehdä tilavan pihakeittiön, viihtyisän kesäolohuoneen tai grillauspaikan.

huhu-ellen-k-rauta-artikkeli-sund-pihatalo-sisalta

Cello Sund -pihatalo on oivallinen vierasmaja, kun tarvitset lisämakuupaikkoja kesävieraille tai lasten yökyläkavereille.

Cello Sund -pihatalo löysi paikkansa ja kasattiin nopeasti

K-Raudan Kuljetuspalvelulla Cello Sund -pihatalon sai helposti suoraan Ellenin pihalle. Ammattilaisen toimesta pihatalon pystytys sujui nopeasti ja helposti.

huhu-ellen-k-rauta-artikkeli-sund-pihatalo-asennus

Jos siis kaipaat lisätilaa omaan pihaan tai mökille, voit tilata pihatalot suoraan kotiin tai työmaalle. Koko pihatalo tuodaan paikalle yhdessä paketissa ja saat mukana selkeät kasausohjeet.

Näin Cello Sund -pihatalo maalattiin

huhu-ellen-k-rauta-artikkeli-maalaus-1

Kun pihatalo oli kasattu, kaipasi se vielä sopivan ulkomaalipinnan. Maalaus suoritettiin urakoitsijan toimesta harmaalla Cellon ulkomaalilla sekä Profin pensseleillä.

huhu-ellen-k-rauta-artikkeli-maalaus-3

Näin onnistut ulkomaalauksessa

huhu-ellen-k-rauta-artikkeli-maalaus-2

Ulkomaalaus on helppoa, kun välineet ja ohjeet ovat kunnossa. Jos aiot aloittaa ulkomaalauksen, aloita seuraavista ulkomaalauksen vinkeistä:

Kesäkeittiö kruunaa Ellenin pihan: K-Raudan asiantuntija auttaa oikean grillin valinnassa

huhu-ellen-k-rauta-artikkeli-kesäkeittiö-2

Ellenin kesäkeittiöön piti myös saada grilli, joka täyttää monipuoliset grillaustarpeet. Oikean grillin valinnassa auttoi K-Raudan asiantuntija Emilia Takamäki.

huhu-ellen-k-rauta-artikkeli-grilli-1

Ellenin kesäkeittiön grillaukset hoidetaan jatkossa Cello Platinum 6 -kaasugrillillä. Cello Platinum 6 on Cello-grillien suurin kaasugrilli, joka on valmistettu lähes kokonaan ruostumattomasta teräksestä ja siinä on kuusi poltinta sekä erillinen ruskistusyksikkö, jääastia ja leikkuulauta.

Cello Ceramic Burner -ruskistuspoltinyksikkö on korkeaa lämpöä tuottava poltin, jolla saadaan grillattua lihaan nopeasti korkealla kuumuudella kaunis pinta.

huhu-ellen-k-rauta-artikkeli-grilli-2

Cello Platinum 6 -kaasugrillissä on Cello Cooking System -valmius. Grillin mukana tulevan pyöreän ritilän tilalle on helppo vaihtaa mikä tahansa viidestä Cello Cooking System -paistolevyistä: wok-pannu, kannellinen valurautapata, kaksipuolinen umpiparila, paistopannu tai pizzakivi. Grillin sivulla on kätevä säilytysteline kolmelle paistolevylle.

Platinum 6 -kaasugrillissä on myös takapoltin ja sähkömoottorilla varustettu pyörivä varrasväännin, joiden avulla valmistat helposti herkulliset grillivartaat.

__Katso täydellinen listaus Ellenin mökin ja sen ympäristön tuotteista. __

Lue lisää vinkkejä grillaukseen

Jos olet päivittämässä omaa grilliä, aloita uuden grillin hankinta näin:

Muita piharemontteja Huvila & Huussi -ohjelmassa

Huvila & Huussi -ohjelmassa tehtiin muitakin piharemontteja. Alta löydät lisää tähän aiheeseen sopivia artikkeleja:

Niemenkärki: Jättömaa hyötykäyttöön, Railamot: Piha mökin mukaan, Pienen mökin remontti, Mikael Forssellin mökkiremontti.

Tutustu K-Raudan sekä Huvila & Huussin yhteisiin projekteihin