K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Onnistu ulkomaalauksessa: Katso täsmätuotteet eri kohteisiin

Päivitetty 16.05.2024

Ulkomaalaus onnistuu, kun valitset oikeat tuotteet oikeaan kohteeseen. Olet sitten maalaamassa terassia, laituria, kiveystä tai taloa, oikeilla tuotteilla onnistut varmasti. Katso Tikkurilan vinkit ja tuotteet erilaisiin ulkomaalauksen kohteisiin.

Terassin öljyäminen

Terassin öljyäminen on terassin pitkän iän ja hyvän kunnon salaisuus. Hyvin öljytty terassi on paitsi kestävä myös erittäin tyylikäs.

onnistunut-ulkomaalaus-tikkurilan-tasmatuotteilla-terassi-k-rauta-A

Näillä onnistut terassin öljyämisessä

Valtti® Plus Terassiöljy

Valtti Plus -terassiöljyihin on lisätty UV-suoja. Erikoispigmentoiduissa Valtti Plus -terassiöljyissä on parempi säänkesto kuin tavanomaisilla sävytyspigmenteillä. Valtti Plus -terassiöljyjä on saatavilla kolmena eri valmisvärinä: ruskea, kelonharmaa ja musta

Sävytettävällä Valtti Plus Wood Oil -puuöljyllä terassiin saa juuri halutun sävyn. Tuotteen erinomainen kosteussuoja tekee terassin tai pihakalusteen puupinnasta erityisen säänkestävän. Valtti Plus Wood Oilin orgaanisen hiilen kokonaismäärästä 75 % on korvattu biopohjaisella osuudella.

Muista myös Terassi ja Kalustepesu!

Aidan maalaus

onnistunut-ulkomaalaus-tikkurilan-tasmatuotteilla-aita-k-rauta-A

Jos olet maalaamassa aitaa, valitse Tikkurilan Aitamaali. Aitamaaleja on saatavilla valkeana valmisvärinä tai sävytettävänä Puutalot-värikartan sävyihin.

Tikkurilan aitamaalit soveltuvat aikaisemmin öljy- tai akrylaattimaalilla tai kuullotteilla käsitellyille puuaidoille. Tikkurila Aitamaali hylkii tehokkaasti likaa sekä hometta ja se on helppo pitää puhtaana.

Kiveyksen maalaus: uusi ilme Patio Kivikuullotteella

onnistunut-ulkomaalaus-tikkurilan-tasmatuotteilla-patio-k-rauta-A

Patio Kivikuullote antaa uuden ilmeen vanhoille, betonisille pihakiville ja -laatoille. Patio Kivikuullotteella teet käsittelyn helposti ja nopeasti sekä tasaat ja vahvistat nykyistä väriä. Patio Kivikuullotetta on saatavilla 10 maanläheisenä sävynä.

Muista myös piharakenteiden ylläpitoon Pihan Huoltopesu!

Pihakalusteiden maalaus onnistuu Pation Pihakalustemaalilla

onnistunut-ulkomaalaus-tikkurilan-tasmatuotteilla-kalusteet-k-rauta-A

Patio Pihakalustemaali on helppokäyttöinen ja säänkestävä erikoismaali puisten ja metallisten pihakalusteiden käsittelyyn. Patio Pihakalustemaali on nopeasti kuivuva ja sävytettävä kalustemaali, joten saat varmasti juuri sinulle parhaiten sopivan lopputuloksen.

Muista myös helppokäyttöinen Pihan Huoltopesu!

Laiturin öljyäminen Saaristo Laituriöljyllä

Saaristo Laituriöljy soveltuu aikaisemmin käsittelemättömille tai öljytyille puupinnoille. Saaristo Laituriöljyn ekologisen koostumuksen ansiosta se sopii täydellisesti käytettäväksi vesistöjen läheisyydessä suojaten samalla puuta tikkuuntumiselta tai harmaantumiselta. Laituriöljy on myös sävytettävissä.

Muista myös vesistöystävällinen Laituripesu!

Kasvatuslaatikoiden ja kasvihuoneen puuosien öljyäminen Patio Versolla

onnistunut-ulkomaalaus-tikkurilan-tasmatuotteilla-istutuslaatikot-k-rauta-A

Patio Verso on myrkytön puuöljy kasvatuslaatikoille ja kasvihuoneen puuosille. Patio Verso on saatavilla neljänä eri valmisvärinä: Metsänvihreä, Kaarnanruskea, Hiilenmusta ja Ladonharmaa.

Talon ja julkisivun maalaus

Jos olet maalaamassa taloa tai julkisivua, valitse tuotteet joilla onnistut varmasti.

onnistunut-ulkomaalaus-tikkurilan-tasmatuotteilla-talo-k-rauta-A

Ultra Classic Talomaali on puolihimmeä Joutsenmerkitty talomaali, joka tarjoaa ylivoimaista säänkestoa. Ultra Classicin likaa hylkivä pinta antaa talolle erinomaisen värin- ja kiillonkestävyyden.

Kivitex Brick House Paint sopii tiilitalon maalaamiseen. Se on ensimmäinen juuri tiilipinnoille suositeltu ja kehitetty tuote. Tutustu tarkemmin.

Ultra Primer Pohja- ja välimaali hidastaa läpilyöntejä ja antaa parhaan pohjan pintamaalille

Vinha peittosuoja on ylivoimainen huoltomaali. Vinha Peittosuoja on helppo sivellä ja se jättää puunsyyt kauniisti näkyviin. Vinha Peittosuoja on saatavilla myös uudessa 3,6 litran purkissa.

Pika-Teho on Suomen suosituin puutalojen maali. Pika-Teholla on pitkät perinteet ja tekninen toimivuus, ja siksi siihen luotetaan.

Muista myös Homeenpoisto!

Katon maalaus

onnistunut-ulkomaalaus-tikkurilan-tasmatuotteilla-kattoi-k-rauta-A

Uutta laatua olevan Rostex Super Akva on erinomainen pohjamaali peltikattojen, syöksytorvien, suojapeltien ja metallirakenteiden käsittelyyn sisälläja ulkona. Rostex Super Akva estää ruosteen syntyä tehokkaasti ja sillä on hyvä vedenkestävyys.

Rostex Super Akva sopii niin ulko- kuin sisäkäyttöön. Voit käyttää sitä katon lisäksi esimerkiksi pattereihin, kaiteisiin, mattotelineisiin, metallikaappeihin, kalusteisiin, kosteiden tilojen metallipintoihin sekä kaikkiin ruostesuojaa kaipaaviin pintoihin.

Pitkäikäistä kiiltoa ja väriä saat, kun maalaat katon peltikaton Panssarimaalilla.

Puhdista katto Kilpi Katonpuhdistajalla

Kilpi Katonpuhdistaja on biohajoava puhdistusaine tiili- ja huopakattojen puhdistukseen. Katonpuhdistajan käyttö on helppoa, sillä se ruiskutetaan katolle ja jätetään vaikuttamaan.

Talon ja mökin maalaus: julkisivut, ikkunat ja ovet

onnistunut-ulkomaalaus-tikkurilan-tasmatuotteilla-mokki-k-rauta-A

Valtti® Plus Kesto sopii erinomaisesti lautajulkisivuille, lamellihirsipinnoille sekä kaiteisiin ja aitoihin. Valtti Plus Kesto jättää upean satiininkiiltävän pinnan, suojaa puuta kosteudelta ja auringonvalolta sekä vähentää tehokkaasti halkeilua. Saatavilla 10 hehkuvaa ja syvää Super Color -sävyä.

Valtti Plus Color on kestävä kuullote puupinnoille. Se imeytyy hyvin alustaan, korostaen puun struktuuria. Hyvä UV- ja kosteussuoja suojaa puupintaa säärasituksilta. Sävytettävissä laajaan värivalikoimaan. Valtti Plus Colorin orgaanisen hiilen kokonaismäärästä 73 % on korvattu biopohjaisella osuudella.

Ikkunoiden ja ovien maalaus: Unica Akva Maali

Unica Akva on todellinen täsmätuote oviin ja ikkunoihin. Unica Akva on erittäin kestävä ja joustava maali sisälle sekä ulos ja se sopii myös lasitettujen parvekkeiden paneeliseiniin.

Parhaat tarjoukset, ohjeet ja ideat suoraan sähköpostiin: Tilaa K-Raudan uutiskirje

uutiskirje-uusi-artikkeli

Tilaa uutiskirje