Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Valtti Puuöljy 0,9l kirkas sävytettävissä

TIKKURILA

Liuoteohenteinen, sävytettävä puuöljy ulkokäyttöön. Suojaa puuta kosteudelta ja lialta sekä vähentää puupinnan halkeilua.

15,95 € / kpl

17,72 € / l

Tilaa sävytettynä

Tilaa tuote valmiiksi sävytettynä
Valittu sävy:Ei valintaa
Huomaathan että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan elektronisesti, eivätkä ne välttämättä vastaa lopullista sävyä.
Toimitus
Ei toimitettavissa verkkokaupasta

  • Tuotenumero: 500222986
  • EAN-koodi: 6408070031919

Ulkokäyttöön tarkoitettu Valtti-puuöljy sopii esimerkiksi pihakalusteiden, terassien ja laiturien käsittelemiseen. Puuöljy suojaa puupintaa kosteudelta ja lialta sekä vähentää halkeilua. Valtti-puuöljyllä voit suojata puupuhtaat tai aikaisemmin öljyllä käsitellyt pinnat. Se sopii kestopuulle, kovapuulle, lämpökäsitellylle ja käsittelemättömälle puulle. Valtti-puuöljyä voi käyttää sävyttämättömänä, mutta sävytettynä se suojaa puupintaa paremmin sään vaikutuksilta. Valtti-puuöljyllä käsitelty pinta on pintakuiva muutaman tunnin kuluttua. Kuivumisaikaan vaikuttavat pinnan huokoisuus, käytetyn puuöljyn määrä sekä säätila. Seuraava käsittely voidaan tehdä pinnan kuivuttua, muutaman tunnin kuluttua. • väri: väritön, sävytettävissä • riittoisuus: n. 5–7 m²/l • tiheys 0,8 kg/l • kuiva-ainepitoisuus n. 18 tilavuusprosenttia ESIKÄSITTELY Käsittelemätön pinta Puhdista Valtti-puuöljyllä käsiteltävä puupinta liasta, pölystä ja irtoavasta aineksesta. Käytä tarvittaessa homepesuainetta. Aikaisemmin puuöljyllä käsitelty pinta Poista pinnalta irtoava aines kaapimella tai teräsharjalla. Puhdista pinta liasta ja pese tarvittaessa homepesuaineella. Jos puun pinnalle jää selvä kalvo, poista se ennen öljyämistä. KÄSITTELY Sekoita puuöljy huolellisesti ennen käyttöä ja myös käytön aikana. Levitä öljy siveltimellä tai sienellä siten, että kaikki öljy imeytyy puuhun. Pyyhi tarvittaessa ylimääräinen, imeytymätön öljy pois. Sivele tasaisesti ja yhtäjaksoisesti koko laudan pituudelta jatkoskohtien välttämiseksi. Käsittele pihakalusteet kertaalleen – huokoinen puu voi vaatia kaksi käsittelykertaa. Tee huoltokäsittely tarvittaessa. Jatkuvassa säärasituksessa olevat pinnat kannattaa käsitellä puuöljyllä vuosittain. Kohtele käsiteltyä pintaa hellävaraisesti noin viikon ajan. Työvälineet voi pestä lakkabensiinillä. Käsittelyolosuhteet Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva ja puun kosteuspitoisuuden alle 20 %, sillä märkä puu ei ime öljyä. Käsittelyn ja kuivumisen aikana tulee ilman, pinnan ja puunsuojan lämpötilan olla yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Muista myös: homeenpoistoaine, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, hengityssuojaimet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Vaaralausekkeet

H412 Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. EUH208 Sisältää 5-Kloori-2-metyyli-4-isotiatsolin-3-onin [EY nro 247-500-7] ja 2-metyyli- 4-isotiatsolin-3-onin [EY nro 220-239-6] (3:1) seos, koboltti-bis(2-etyyliheksanoaatti) ja 3-jodi-2-propynyylibutyylikarbamaatti. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Faroangivelser: H412 Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer. EUH208 Innehåller 5-Klor-2-metyl-4-isotiazol-3-on [EG nr 247-500-7] och 2-metyl- 4-isotiazol-3-on [EG nr 220-239-6] (3:1) blandning, kobolt-bis(2-etylhexanoat) och 3-jod-2-propynylbutylkarbamat. Kan orsaka en allergisk reaktion.

Tuote

Paino
0.774 kg
Pakkauskoko (l)
0,9
Ohenne
Liuotin
Käyttö
Ulos
Perusmaali
EC
Sävytys
Sävytettävissä
Riittoisuus/pintamaalaus (imevä pinta), m²/l
6
Riittoisuus/pintamaalaus (imemätön pinta), m²/l
11

Pakkaus

Paino
0.891 kg
Korkeus
13.7 cm
Pituus
11 cm
Leveys
10.8 cm