K-Rauta-hero-banner

Kaikki kotiin ja mökille K-Raudasta

Tutustu kesäkauden parhaisiin tarjouksiin ja tilaa tuotteet verkosta tai nouda myymälästä. Useat myymälämme palvelevat myös sunnuntaisin.

K-Rauta-hero-banner

Inspiroidu kesään ja kunnosta terassi

Inspiroidu, suunnittele ja toteuta unelmasi kesäpihasta tai unelmiesi terassista. Meiltä K-Raudasta parhaat tuotteet ja vinkit pihalle sekä terassille.

Näin valitset ulkovalaisimet terassille

Lue lisää

Patio ja pation rakentaminen

Lue lisää
K-Rauta-hero-banner

Kaikki saunaan K-Raudasta

Saunaremontin ei aina tarvitse tarkoittaa täydellistä remonttia lattiasta kattoon. K-Raudan vinkeillä teet nopean saunaremontin jo muutamassa päivässä, ja teet saunomisesta entistä mukavampaa. Meiltä tuotteet ja vinkit saunaremonttiin.

Laiturin valinta - vaihtoehdot erilaisille rannoille

Lue lisää

Helppohoitoinen mökkipiha

Lue lisää
K-Rauta-hero-banner

Makitalta kaikki kesän puuhiin

Makitalta huippuluokan sähkö- ja akkukäyttöiset työkalut ja puutarhakoneet.

Osta maalia ja voita kaasuauto!

Lue lisää

Näin onnistut ulkomaalauksessa

Lue lisää
K-Rauta-hero-banner

Ilmastointi tekee arjesta mukavampaa

Ilmastointi on hellekesän pelastus. Paistaako kotiisi aurinko aamusta iltaan? Meiltä saat ilmanviilentämiseen ilmalämpöpumput, ilmanviilentimet ja tuulettimet.

Ainoakoti Fiksu – unelmat fiksussa paketissa

Lue lisää

Kimara Raami – edullinen mökkimallisto K-Raudasta

Lue lisää
K-Rauta-hero-banner

Tilaa ostokset suoraan kotiin tai nouda myymälästä

K-Raudat palvelevat: Kuljetuspalvelullamme saat kaiken pienistä tarvikkeista isoihin eriin rakennustarvikkeita, puutavaraa tai vaikka multaa. Voit myös noutaa valmiiksi kerätyt ostokset myymälän noutopisteestä.

Palvelumme

Kuljetuspalvelu

Huolehdimme, että saat tavarat ovellesi tai työmaallesi sovittuna ajankohtana. Kuljetushinnat vaihtelevat kaupoittain - kysy hintaa ja toimitusaikataulua lähimmästä K-Raudasta.

Lue lisää

Ennakkokeräys

Onko aikataulusi kiireinen tai haluatko säästää aikaa varsinaisen projektin toteuttamiseen? Tee tilaus ennakkoon, niin keräämme tavarat sinulle valmiiksi. Voit noutaa tuotteet omasta K-Raudastasi sinulle sopivan aikataulun mukaan.

Lue lisää

Ajanvaraus

Varaa ilmainen palveluaika asiantuntijalle, joka opastaa ja neuvoo sinua eteenpäin projektissasi.

Varaa aika

Remonttimestari

Koulutettu Remonttimestari on oiva apu kun haluat remontoida kotisi. Remonttimestari toimii remontin projektipäällikkönä ja pitää puolestasi yhteyttä urakoitsijoihin. Tutustu palveluun ja varaa maksuton kartoitusaika.

Lue lisää

Remonttineuvonta

Maksuton remonttineuvontamme auttaa sinua kaikissa remonttisi vaiheissa. Voit kysyä mitä tahansa remonttiin liittyvää: materiaalien tai työvälineiden valinnasta, parhaista käytännöistä, kosteusvaurioiden ehkäisemisestä ja kodin eri tilojen remontoinnista. Meiltä saat neuvot myös maalaamiseen, tapetointiin, lattioiden asennukseen ja esineiden kiinnittämiseen seinälle.

Lue lisää

Puutarhaneuvonta

Askarruttaako sinua jokin asia puutarhasi kukissa ja kasveissa tai mökkipihan laitossa? Haluatko neuvoja terassiasioissa? K-Raudan maksuttomasta puutarhaneuvonnasta voit kysyä alan asiantuntijoilta mitä tahansa pihahommiin liittyvää.

Kysymään