K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Aloittaminen vaikeaa, lopettaminen lähes mahdotonta

Päivitetty 02.03.2022

K-Raudan Remonttineuvonta auttaa alkuun ja eteenpäin. Päästyäsi kerran vauhtiin et muuta tekisikään. Autamme remonttisi suunnittelussa ja toteuttamisessa. Tutustu työohjeisiin ja remontti-ideoihin tai ole yhteydessä Remonttineuvonnan asiantuntijoihin.

Remonttineuvonta auttaa alkuun ja eteenpäin

Yli 500 ohjetta ja ideaa remontointiin

Meistä jokainen kaipaa joskus remonttineuvontaa. Siksi olemme tehneet yli 500 ohjetta ja ideaa rakentamiseen ja remontointiin liittyen. Kaikki ohjeet ja vinkit löydät Inspiraatio ja ohjeet -sivultamme. Löydät yhdestä paikasta parhaat ohjeet remontointiin, rakentamiseen, maalaamiseen, keittiöremonttiin, kylpyhuoneremonttiin, valaistukseen sekä työvälineisiin liittyen.

vaikea-aloittaa-mahdotonta-lopettaa-ARTIKKELI-VINKKEJA-3

Jos et löydä apua ohjeistamme ja haluat saada remonttineuvontaa henkilökohtaisesti, maksuton Remonttineuvontamme auttaa sinua kaikissa remonttisi vaiheissa. Voit kysyä mitä tahansa remonttiin liittyvää: materiaalien tai työvälineiden valinnasta, parhaista käytännöistä ja kodin eri tilojen remontoinnista. Lue lisää Remonttineuvonnasta ja ota yhteyttä.

K-Raudan Työkalukoulu

K-Raudan Työkalukoulu on tarkoitettu jokaiselle tee se itse -henkiselle rakentelijalle. Tutustu Työkalukoulun ohjeisiin, inspiroidu ja nappaa talteen parhaat vinkit perustyövälineiden käyttöön.

vaikea-aloittaa-mahdotonta-lopettaa-ARTIKKELI-TYOKALUKOULU-2

Tutustu K-Raudan Työkalukouluun

Aika laittaa nojaamaan jääneet asiat roikkumaan: Tutustu Kiinnitysoppaaseen

K-Raudan Kiinnitysopas auttaa sinua onnistumaan kotona tehtävissä kiinnityksissä. Kiinnität sitten korituolin kattoon tai taulukokoelman kiviseinälle, onnistut varmasti kun valitset oikeat välineet ja muistat ammattilaisten parhaat niksit.

vaikea-aloittaa-mahdotonta-lopettaa-ARTIKKELI-KIINNITYSOPAS

Tutustu Kiinnitysoppaaseen

K-Raudan palvelut auttavat remontissa alkuun ja eteenpäin

Kaipaat sitten neuvoja tai ihan käytännön apua remontoinnissa, palveluidemme avulla jokainen projekti hoituu helposti alusta loppuun. Tutustu palveluihimme ja anna meidän auttaa kaikissa remontin vaiheissa juuri sinulle sopivalla tavalla.

vaikea-aloittaa-mahdotonta-lopettaa-ARTIKKELI-PALVELUT

Remonttineuvonta

Remonttineuvonnasta voit kysyä mitä tahansa remonttiin liittyvää kaikissa remontin vaiheissa. Katso lisää ja anna Remonttineuvonnan auttaa

Suunnittelupalvelu

Suunnittelupalvelu tekee remontoinnista helpompaa, kun ammattilainen auttaa kokonaisuuden suunnittelussa. Kun käytät ammattilaista apuna suunnittelussa, varmistut materiaalien yhteensopivuudesta ja toimivuudesta. Tutustu suunnittelupalveluun

Ajanvarauspalvelu

Varmista, että remonttisi menee kerralla maaliin! Varaa ilmainen palveluaika asiantuntijalle, joka opastaa ja neuvoo sinua eteenpäin projektissasi. Varaa aika asiantuntijalle.

Remppatili

K-Raudan Remppatilillä hoidat isojen ja pienten remonttien rahoituksen 20 000 € asti ilman takaajia tai vakuuksia. Tutustu Remppatiliin

Remonttimestari

Kun haluat remontoida kotisi, on koulutettu Remonttimestari ylivertainen apu. Remonttimestari toimii remontin projektipäällikkönä ja pitää puolestasi yhteyttä urakoitsijoihin. Lue lisää ja varaa kartoitusaika

Asennuspalvelu

Jätä asentaminen ammattilaiselle. Olemme paketoineet sinulle muutaman helpon asennuskokonaisuuden, jotka voit kätevästi ostaa tuotteen yhteydessä. Tutustu asennuspalveluun

Kokoamispalvelu

Haluatko tuotteesi valmiiksi koottuna? Se onnistuu. Kokoamispalevlumme avulla pääset nauttimaan uusista tuotteistasi vaivatta. Tutustu kokoamispalveluun

Ennakkokeräys

Ennakkokeräys tekee kaupassa asioinnista nopeaa. Tee tilaus ennakkoon ja me keräämme tavarat sinulle valmiiksi. Tutustu ennakkokeräykseen

Kuljetuspalvelu

Sovittuun aikaan sovittuun paikkaan. Kuljetuspalvelumme huolehtii siitä, että saat tilaamasi tarvikkeet ovellesi tai työmaallesi sovitusti. Tutustu kuljetuspalveluun

Peräkärryn vuokraus

Kun tarvitset lisää kuljetustilaa, vuokraa peräkärry. Lue lisää peräkärryn vuokrauksesta

Katso ohjeet ja parhaat vinkit sisämaalaukseen

vaikea-aloittaa-mahdotonta-lopettaa-ARTIKKELI-SISAMAALAUS-2

Sisämaalaus on helppoa, kun hallitsee työvaiheet ja käyttää projektissa oikeita sisämaaleja sekä tarvikkeita. Katso yhdeksän parasta sisämaalausvinkkiä tai kysy apua Remonttineuvonnasta.

Uskalla maalata rohkeilla sävyillä ja tilaa maalit valmiiksi sävytettynä

vaikea-aloittaa-mahdotonta-lopettaa-ARTIKKELI-SISAMAALAUS-1

Värikkäällä maalilla voit muuttaa kodin ilmettä helposti ja edullisesti. Vaikka valkoinen onkin monille se suosituin ja turvallisin sisämaalisävy, sisämaalien valikoimasta löytyy satoja upeita sävyjä, joilla tuot kotiin täysin uudenlaisen tyylin. Aloita täydellisen maalisävyn etsiminen tutustumalla trendianalyytikko Susanna Björklundin trendisävyjen kokoelmaan. Kokoelmasta löydät 150 erilaista Cello-maalisävyä, joista 20 on tämän hetken trendisävyjä. Sävytyspalvelumme avulla saat sisämaalit valmiiksi sävytettynä.

Remonttineuvonta auttaa sisämaalauksessa alkuun ja eteenpäin

Helposti alkuun sisämaalauksessa 

Toteuta lattiaremontti helposti – Katso ohjeet

Lattia on seinien ohella kodin suurin pinta. Vaikka lattian ensisijainen tehtävä on tehdä asumisesta mukavampaa, on mieluinen lattia ilo silmälle ja tekee kodista juuri omaan tyyliin sopivan.

vaikea-aloittaa-mahdotonta-lopettaa-ARTIKKELI-LATTIAREMONTTI-1

Kanssamme pääset helposti alkuun lattiaremontissa. Voit aloittaa sopivan lattiamateriaalin valinnan tutustumalla lattiamateriaalien vertailuun tai ottamalla yhteyttä Remonttineuvontaan. Valikoimastamme löydät satoja upeita lattioita, joten valitsetpa kotiisi parketin, laminaatin, vinyylilankun, muovi- tai vinyylimaton, lautalattian tai hybridilattian, löydät varmasti juuri sinulle sopivan ratkaisun.

300 erilaista lattiaa

K-Raudasta löydät 300 erilaista lattiaa, jotka toimitamme 1-4 päivässä myymälään. Jos olet suunnittelemassa lattiaremonttia, tutustu laajaan valikoimaamme, katso vinkit sopivan lattian valintaan ja valitse sinulle sopiva lattia.

vaikea-aloittaa-mahdotonta-lopettaa-ARTIKKELI-LATTIAREMONTTI-2

Tutustu uusiin hybridilattioihin sekä kotimaisiin Parla Deko -parketteihin

K-Raudasta löydät perinteisten lattiamateriaalien lisäksi myös uusia lattiamateriaaleja. Hybridilattia on uudenlainen lattiamateriaali, jossa yhdistyy vinyylilankun sekä laminaatin parhaat puolet. Hybridilattioiden lisäksi valikoimaamme kuuluvat kotimaiset Parla Deko -parketit, joita on saatavilla ainoastaan meiltä K-Raudasta. Tutustu upeaan Parla Deko -parkettimallistoon ja valitse kotiisi laadukas kotimainen parkettilattia.

Laske tarvittava määrä helposti laskurin avulla

Olet sitten valitsemassa lattiaa, tapettia tai laattaa, jokaisen tuotteen yhteydestä löytyy laskuri, jolla lasket helposti tarvittavan materiaalin määrän.

Remonttineuvonta auttaa lattiaremontissa alkuun ja eteenpäin

Helposti alkuun lattiaremontissa 

Katso lisää vinkkejä pintaremontointiin

vaikea-aloittaa-mahdotonta-lopettaa-ARTIKKELI-VINKKEJA-2

Kun remontoinnissa on päässyt alkuun, voi lopettaminen tuntua mahdottomalta. Jos kaipaat lisää ideoita ja vinkkejä remontointiin, meiltä löydät satoja inspiroivia sekä auttavia artikkeleja kodin remontointiin. Käy siis tutustumassa valtavaan remontointivinkkien ja ohjeiden kokoelmaan.

Katso lisää inspiraatiota sekä ohjeita

Remonttineuvonta auttaa alkuun ja eteenpäin

Näillä tuotteilla olohuoneen remontti toteutettiin 

Parhaat tarjoukset, ohjeet ja ideat suoraan sähköpostiin: Tilaa K-Raudan uutiskirje

uutiskirje-uusi-artikkeli

Tilaa uutiskirje