Nyt 5% alennusta click & collect tilauksiin koodilla: KRCNCH524 Lue lisää.

Nyt 5% alennusta click & collect tilauksiin koodilla: KRCNCH524 Lue lisää.

K-Rauta-hero-banner

Kärcher-tuotteet K-Raudasta

Kärcherin tuotteilla puhdistat kodissa ja mökillä eri kohteita. Meiltä saat tuotteet eri kohteisiin. Tutustu tuotteisiin.

K-Rauta-hero-banner

Kärcher-painepesurit K-Raudasta

Painepesurit ovat yleistyneet kotitalouksissa monipuolisuuden, kestävyyden ja lisälaitteiden ansiosta. Pesuria voi käyttää esimerkiksi auton, mattojen, terassin, aidan ja pihakiveyksen puhdistamiseen. Tutustu tuotteisiin.

Kärcher on kotikäyttöisen painepesurin keksijä. Meillä on vuosikymmenien kokemus ja tuotekehitystaito, jotta kaikkiin kodin ulkosiivousratkaisuihin löytyy juuri sinulle sopiva laite ja työkalut. Kun vaadit pesuriltasi laadukasta käytettävyyttä ja monipuoliset lisävarusteet sinun kannattaa tutusta uuteen palkittuun Kärcher – valikoimaan.

pesurit-rivissa-karcher-etusivu-krauta-content

Uudesta Kärcher - mallistosta löytyy Power – ja Smart – Control - sarjat

Power Control tarkoittaa perinteistä painekahvaa ilman tekniikkaa, ja Smart-sarjassa saat käyttöösi näytöllisen painekahvan, jolla pystyt ohjaaman kaikkia painepesurin ominaisuuksia. Smart – sarjassa on myös Bluetooth-valmius, jolloin pääset ohjaamaan laitetta applikaation välityksellä niin halutessasi. Laite toimii normaalisti myös ilman Bluetooth - yhteyttä.

Smart - Bluetooth -painekahvalla käytät kaikkia pesurin ominaisuuksia koskematta itse laitteeseen; säädät painetta, käytät Boost-toimintoa, vaihdat painesuihkuasetusta viuhkasta- vaikean lian rotojet-suihkuun tai käännät päälle pesuaineen levitystoiminnon.

laatan-pesu-karcher-etusivu-krauta-content

Kärcher H&G – applikaatio ja Plug´n´Clean – pesuainejärjestelmä

Kärcher H&G – applikaatio neuvoo laitteen ensiasennuksessa ja antaa käyttövinkkejä- sekä ohjeita. Bluetooth – yhteyden avulla saat myös palautetta laitteesi käytöstä.

sovellus-karcher-etusivu-krauta-content

Boost mode on painepesurin supervoima. Saat napin painalluksella hetkellisesti +15 barin lisäpaineen käyttöösi.

ominaisuudet1-karcher-etusivu-krauta-content

Plug´n´Clean on Kärcherin kehittämä ainutlaatuinen integroitu pesuainejärjestelmä. Pesuainetta ei kaadeta erilliseen säiliöön vaan Kärcher Plug´n´Clean - pesuainepullo liitetään suoraan laitteeseen. Näin pesuainetyypin vaihto on helppoa ja nopeaa pestävän kohteen mukaan.

Antitwist Flex – on kylmiin oloihin kehitetty paineletkutyyppi

Itse letku ei murru, vaikka se joutuisi taitokselle ja AntiTwist – messinkiliitos estää letkun kiertymisen itse työtä tehdessä. Antitwist – adapteri on ostettavissa myös erillisenä tarvikkeena vanhaan tai uuteen painepesuriin.

ominaisuudet2-karcher-etusivu-krauta-content

Letkukelan sijoittelussa Kärcher Smart – tuotteissa on otettu huomioon alhainen painopiste. Näin laite ei pääse kaatumaan paineletkua ulos vedettäessä.

johdonkelaus-karcher-etusivu-krauta-content

Painepesurit ja lisätarvikkeet 

Lisävarusteilla apua moneen pulmaan

Kärcher Smart ja Power Control – sarjan laitteet toimivat myös ilman painevettä. Voit käyttää vedenlähteenä keräämääsi sade- tai järvivettä. Tässä tapauksessa tarvitset vain asianmukaisen syöttövesisuodattimen ja erillisen itseimupaineletkun (SH5) Itseimevyys on vakiona K4 -K7-sarjan malleissa.

Laadukkaat Kärcher – lisävarusteet tekevät painepesurista monipuolisen apurin. Perinteisen terassipesurin rinnalle sinulle löytyy ratkaisu esimerkiksi; valokatteen, rännien tai muun korkean seinän pesuun.

jatkovarsi-karcher-etusivu-krauta-content

Vastuullisuus Kärcher-tuotteissa

Vuodesta 2021 alkaen Kärcherin omat tehtaat ovat toimineet hiilineutraalisti. Jatkamme tuotannon optimointia ja pyrimme valmistamaan Retail-tuotteemme muoviosat 50%:sesti kierrätetystä muovista vuoteen 2025 mennessä. Olemme myös vuodesta 2020 alkaen tukeneet vahvasti merimuovin keräystä – ja käyttöä tuotteissamme. Tuotteittemme pakkauksista 93% on paperipohjaista ja valmistamme ne 80%:sesti kierrätetystä materiaaleista. Teemme myös vahvaa yhteistyötä, jotta logistiikkaketjumme päästöt vähenisivät merkittävästi vuoteen 2025 mennessä.

vastuullisuus-karcher-etusivu-krauta-content

K-Rauta-hero-banner

Kärcherin matalapainepesurit

Kärcherin ladattavat matalapainepesurit sopivat hyvin kevyempiin pesuprojekteihin. Lue lisää ja tutustu tuotteisiin alla.

Kärcher KHB 6 -malli on ladattava kevytpainepesuri kodin kevyempiin askareisiin. Tällä innovatiivisella pesurilla pidät puhtaana pienemmät terassit kalusteineen tai perheen polkupyörät. Laite ei myöskään vie tilaa varastosta vaan säilytät sitä helposti kotisi kaapissa.

koiranpesu-karcher-etusivu-krauta-content

Aktiivisen harrastajan mobiilipesuri

Kärcher OC3 Plus -malli on säiliöllinen ladattava kevytpainepesuri. Tämän laitteen käyttökohteet ovat rajattomat. Laite kulkee mukana harrastuksiisi; peset sillä esimerkiksi likaisen pyöräsi ennen kuin nostat sen autosi kyytiin, kurainen koirasi on helppo huuhdella ennen kuin hän hyppää autoon tai tulee sisälle. Mökillä voit käyttää pesuria tehokkaana tiskien huuhtelijana tai perunoiden pesijänä.

Matalapainepesurit ja mobiilipesurit 

Tuotetesti: Painepesuri Kärcher OC3 Plus Mob

Lue lisää

Tuotetesti: Kärcher SC4 Easyfix höyrypuhdistin

Lue lisää
K-Rauta-hero-banner

Höyry on kemikaalitonta puhtautta

Höyryllä pidät kotisi puhtaana kemikaalittomasti ja tehokkaasti. Höyry on erittäin monipuolinen puhdistaja, jolla siivotessasi samalla desinfioit luonnollisesti kaikki kotisi kovat pinnat.

Kuuman höyryn tehokkuus perustuu sen pieneen molekyylirakenteeseen, joka pystyy tunkeutumaan hankalimmankin lian sisälle ja irrottamaan sen eri pinnoilta. Kärcher on höyrypesureiden valmistajana edelläkävijä ja mallistosta löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja tekemään kodin puhtaudesta kemikaalittoman raikasta.

keittio-hoyry-karcher-etusivu-krauta-content

Höyrypesurin yleisimmät käyttökohteet ovat kylpyhuoneen ja keittiön eri pinnat. Eri pinnoille K-Raudan valikoimasta löydät tehokkaat lisätarvikkeet ja konepestävät mikrokuituliinat. Esimerkiksi keittiön rosteripinnoista tulee syväpuhtaita käyttämällä siihen tarkoitettua höyryliinaa.

lattiasuulake-karcher-etusivu-krauta-content

Kodin kosteutta kestävät lattiapinnat on erittäin helppo puhdistaa Easyfix – laitteisiin sisältyvällä lattiavarustuksella. Konepestävä mikrokuituliina on miellyttävä vaihtaa, ilman että joudut sitä käsin tarrakiinnityksestä repimään. Pesemällä lattiat höyryllä varmistat, että lattiasikin ovat desinfioidun puhtaat ja pinnoille ei ajan kuluessa kerry pintaa tahmentavia pesuaineita.

vesisailio-karcher-etusivu-krauta-content

SC 4 Easyfix irrotettavalla vesisäiliöllä

Kaikissa Kärcherin Easyfix -malleissa on samat puhdistusominaisuudet ja ne on aina varustettu käsi - ja lattiasuuttimin. Erot syntyvät käyttömukavuuksista - ja nopeudesta. SC4 Easyfix – mallista löytyy erittäin kätevä irrotettava vesisäiliö. Sen lisäksi, että säiliö on helppo täyttää niin laite pysyy samalla käyttökunnossa. Laitteen erillisessä painesäiliössä on aina valmiina kuumaa vettä, jolloin voit jatkaa siivousta ilman erillistä veden kuumentumisen odotusta.

suuttimia-karcher-etusivu-krauta-content

Monipuoliset lisävarusteet laajentavat höyrypesurin käyttökohteita entisestään. Lisävarusteena saatavilla messinkiharjoilla puhdistat vaivatta esimerkiksi uuni – ja grilliritilät. Valikoimasta löytyy myös varuste yleensä niin ärsyttävään tapetin irrottamiseen. Kuuma höyry tekee tästäkin askareesta nopeaa ja vaivattomampaa.

Höyrypesurit ja niiden tarvikkeet 

K-Rauta-hero-banner

Märkä- ja kuivaimurit kaikkiin projekteihin

Märkä-kuivaimuri puhdistaa pinnat karkeammastakin pölystä kuin vedestä. Märkäimuri on helppo ottaa käyttöön niin sisällä, kuin terassilla ja parvekkeellakin. Tutustu tuotteisiin.

Arjen vahingontorjuja ja remonttiapuri

Märkä-kuivaimurit suunniteltiin alun perin remontointia ja autojen sisätilojen imurointia varten. Elämä on kuitenkin sotkuista muuallakin ja tarvitsemme apua, kun vahinko tapahtuu. Nykytrendin mukaiset ladattavat varsi-imurit soveltuvat huonosti esimerkiksi kaatuneen kukkapurkin tai -murokulhon jälkien siivoamiseen. Voit jopa imuroida lattialle särkyneen lasin pois nesteineen, sulaneen lumen tallista tai kodin lattialta. Vahinko ei haittaa, ainakaan enää niin paljoa.

Kärcherin valikoimasta löytyy varmasti sinun tarpeisiisi sopiva malli. Mikäli olet tekemässä kotiisi laajempaa remonttia niin kriteerit ovat eri kuin kodin vahingontorjuntaan tarvittava malliin. Kotiremontoijan kannattaa investoida versioon, jossa on; pitkä ulottuvuus, hyvä liikkuvuus laadukkailla pyörillä, sekä liitäntä sähkötyökaluille (WD5-WD6).

WD3- tai WD4-malli riittää varmasti ns. kodin vahingontorjujaksi ja ”talli-imuriksi”. WD4 – mallissa on laadukas pölysuodatus, joten versio toimii paremmin kotiolosuhteissa.

Pitkä ulottuvuus tarkoittaa pitkää imuletkua ja -sähköjohtoa

K–Raudan valikoimasta löytyy malleja, joiden ulottuvuus on jopa 12M. Pitkän sähköjohdon ansiosta sinun ei tarvitse käyttää ulkoisia jatkojohtoja tai etsiä uutta pistorasiaa niin usein. Pitkä imuletkun ansiosta sinun ei tarvitse nostaa imuria lattiatasosta, joka tekee työskentelyn esimerkiksi tikkailta mahdolliseksi.

markakuivaimuri-karcher-etusivu-krauta-content

WD 5 – WD 6 – mallien sähköliitäntä on varustettu automaattikäynnistyksellä. Imuri käynnistyy, kun käytät esimerkiksi imuriin liitettyä katkaisu-/jiirisahaa. Näin puupöly ei pääse leviämään ympäristöön. Myös edullisemmasta WD 3 – mallista löytyy sähköliitännällä varustettu malli, mutta ilman automaattista käynnistystä. Tällöin imuri on käynnistettävä erikseen, kun käytät siihen liitettyä työkalua.

Laakasuodatin sijaitsee pölysäiliön ulkopuolella, joten sitä on helpompi käsitellä

Kun suodatin ei ole samassa säiliössä pölypussiin kanssa, niin se pysyy pidempään puhtaana. Laakasuodatinjärjestelmän ansiosta imuri säilyttää pidempään tehokkaan imutehonsa. Tämä suodatinjärjestelmä ei myöskään vie tilaa pölysäiliöstä. Ominaisuus löytyy WD 4 – WD 6 – malleista.

markakuiva-ominaisuudet1-karcher-etusivu-krauta-content

Kärcherin kaikista malleista löytyy jämäkkä kantakahva ja uudistettu työkalujen, sekä varusteiden varastointijärjestelmä.

imurinkanto-karcher-etusivu-krauta-content

Puhallustoiminto lisää märkä-kuivaimurin käyttökohteita edelleen. Toiminnon avulla puhallat syksyn lehdet terassilta tai puhdistat autokatoksen pölystä ilman imurointia. (toiminto ei saatavilla WD 4-malleissa)

auto-ja-roskia-karcher-etusivu-krauta-content

Malleihin on saatavilla myös laaja valikoima varusteita käyttökohteiden mukaan.

Märkä- ja kuivaimurit 

K-Rauta-hero-banner

Tekstiilipesuri auttaa tekstiilien puhdistamisessa

Tekstiilipesuri on oiva väline sellaisten tekstiilien puhdistamiseen, jotka eivät mahdu pesukoneeseen. Tutustu tekstiilipesureihin.

Olemme ahkeria ehostamaan vanhaa ja ylläpitämään puhtaana niin arvokkaita huonekalujamme kuin auton penkkejämmekin. Kärcherin kehittämä tekstiilipesuri onkin saavuttanut Suomessa vankkumattoman käyttäjäkunnan.

pesuominaisuudet-karcher-etusivu-krauta-content

Tekstiilipesurin teho perustuu Spray Extract – toimintaperiaatteeseen, jossa puhdasta pesuaineellista vettä suihkutetaan paineella kankaan syvyyksiin ja imetään samalla erilliseen likasäiliöön. Koska likavesi imetään pois niin tulos on huomattavasti puhtaampi kuin pelkästään perinteisellä pesuhankauksella tehden. Tekniikka edistää myös pintojen kuivumista nopeammin käyttökuntoon.

tekstiilipesu-karcher-etusivu-krauta-content

Tekstiilipesurissa on oma säiliö puhtaalle vedelle, jonne lisätään pesuainetta ja erillinen säiliö kankaasta imetylle likavedelle. Viimeistään likavettä viemäriin kaataessasi tulet huomaamaan kuinka tehokas laite Kärherin tekstiilipesuri on.

maton-pesu-karcher-etusivu-krauta-content

Kärcher SE 5100 Plus – malli on varustettu niin käsi kuin lattiasuuttimella. Käsisuttimella on kätevä pestä pienemmän pinnat, kuten sohvat tai autonpenkit, Lattiasuuttimella peset vaivattomasti isommat pinta-alat, kuten matot.

Tekstiilipesurit ja niiden lisätarvikkeet 

Kärcher pesuaineet pesulaitteille

Suosittelemme käyttämään Kärcherin laitteelle suunnittelemia pesuaineita, jotka ovat tehokkaita eikä myöskään vaahtoa liikaa, joka on painehuuhtelussa tärkeä ominaisuus. Pesuainetta löytyy annostelutabletteina, jauheena tai nesteenä.

pesuaineet-karcher-etusivu-krauta-content

Pesuaineet 

Tulokset hakusanalla ""

Tuotteet
207