K-Rauta-hero-banner

K-Raudasta työkalut joka hommaan

Hyvä, parempi vai paras? Meiltä löydät laajan valikoiman työvälineitä, niin pieniin kuin suurempiinkin projekteihin. Tutustu ja valitse sopivimmat!

K-Rauta-hero-banner

Yhdestä akusta on moneksi

Aloita yhdellä akulla, ja kasvata työkaluperhettäsi edullisesti kone kerrallaan. Näin voit hankkia työkaluja edullisemmin, kun et maksa aina erikseen akuista ja latureista! Samalla säästyy myös tilaa.

Hyvä, parempi vai paras? Kun alat hankkimaan akkutyövälineitä, kannattaa miettiä minkä hintaluokan työvälineet sopivat tarkoituksiisi parhaiten. Meiltä löytyy sopivin työkalu joka hommaan.

K-Rauta-hero-banner

Akkukonesarjat monipuoliseen työskentelyyn

Hanki kerralla koko sarja ja säästä! Akkukonesarjojen ideana on, että yksi akku käy kaikkiin sarjan laitteisiin. K-Raudasta löydät laadukkaat konepaketit erilaisiin hommiin. Tutustu ja valitse omasi!

Hanki kerralla koko sarja! K-Raudasta löydät laadukkaat konepaketit niin harrastajalle, aktiiviselle remontoijalle kuin ammattilaisen tarpeisiin.

Lue tuotetesti: FXA XCLICK 3-osainen akkukonesarja 18V-L

Tutustu

Lue vinkit akkukonesarjan valintaan

Lue vinkit
K-Rauta-hero-banner

Porakone jokaiseen hommaan

Taulu betoniseinälle tai ruuvit kiinni uuteen terassiin? Meiltä löydät laadukkaat porakoneet erilaisiin rakennus- ja remontointitarpeisiin - niin kotinikkarille, remontoijalle tai ammattikäyttäjälle.

Kestävällä porakoneella on useita käyttötarkoituksia, ja siitä on hyötyä pitkään. Meiltä löydät laatumerkit kuten Makita, Ryobi, Bosch ja FXA. Edullisemmilla porakoneilla pärjäät hyvin satunnaisempien kiinnitysten ja porausten kanssa. Jatkuvaan käyttöön suosittelemme panostamaan vähän arvokkaampiin laitteisiin.

K-Raudan työkalukoulu: Näin käytät akkuporakonetta

Katso ohje

K-Raudan Työkalukoulu: Näin käytät iskuporakonetta

Katso ohje
K-Rauta-hero-banner

Jiirisahalla oikeaan kulmaan

Tutustu kattavaan valikoimaan katkaisusahoja ja jiirisirkkeleitä, joiden avulla työnteko on tehokasta ja varmaa. Valikoimassamme on jiirisahat ja jiirisirkkelit korkealaatuisilta ja luotettavilta merkeiltä kuten Dewalt, Ryobi, Bosch, Makita ja Scheppach.

Jiirisahaa ja katkaisusahaa valitessa kannattaa perehtyä vertailtavien tuotteiden kapasiteettiin, terän kokoon, tehokkuuteen ja kierrosnopeuteen. Puristin pitää sahattavan materiaalin paikallaan ja työvalo lisää tarkkuutta. Osa jiirisirkkeleistä on varustettu sisäänrakennetulla laserilla, jonka avulla leikkaus on helpompaa ja työn jälki entistäkin tarkempaa. Myös virtalähde voi olla oleellinen tieto, riippuen työympäristöstäsi ja siitä tuleeko konetta paljon siirreltyä ja käytettyä ympäristöissä, joissa virransaanti ei ole itsestään selvää.

K-Raudan Työkalukoulu: Näin käytät jiirisahaa

K-Raudan Työkalukoulu: Näin käytät jiirisahaa
K-Rauta-hero-banner

Pistosahalla muotoa ja tarkkuutta

Pistosahan avulla sahaaminen sujuu tarkasti, ja sillä on mahdollista tehdä myös kaarevia muotoja. Valikoimassamme on kattavasti pistosaha niin harrastajille kuin satunnaisille remontoijille, mutta myös huippulaadukkaat pistosahat vaativaan ammattikäyttöön.

K-Raudasta löydät laadukkaat pistosahat jokaiseen hommaan! Tutustu myös akkukäyttöisiin akkupistosahoihin, mikäli johdollinen versio ei sovi tarpeisiisi tai työympäristöösi. Edustamiamme merkkejä ovat esimerkiksi Makita, Ryobi, Bosch Blue ja Bosch Green sekä edullinen FXA. Tutustu ja valitse omaan käyttöösi sopivin pistosaha.

K-Raudan Työkalukoulu: Näin käytät pistosahaa

K-Raudan Työkalukoulu: Näin käytät pistosahaa
K-Rauta-hero-banner

Imurit kovaan käyttöön

K-Raudan valikoimasta löydät tunnettujen laatumerkkien märkä-kuivaimurit, puruimurit, tuhkaimurit sekä myös pölynimurit ammatti- ja kotikäyttöön. Tutustu valikoimaan ja valitse sopivin!

Märkäimurilla sujuu leikiten erilaisten nesteiden ja kuivien roskien siivoaminen. Tuhkaimurilla huolehdit kiukaiden, takkojen, sekä hiiligrillien tuhkat pois siististi ja tehokkaasti. Tuhkaimurit on varustettu kuumuutta kestävällä teräksisellä säiliöllä ja kuumuutta kestävällä imuletkulla. Puruimurivalikoimasta löydät laitteet kotinikkarille ja vaativampaankin käyttöön.

Märkä-kuivaimuria tarvitaan, kun imuroitavana on hienojakoisempaa pölyä, karkeita roskia tai vettä. Märkäkuivaimuri on yleensä tavallista koti-imuria tehokkaampi ja monikäyttöisempi, ja sen säiliön tai pölypussin tilavuus on selvästi suurempi. Se on tehokas ja turvallinen vaihtoehto kaikenlaiseen kodin kohteiden siivoukseen sisällä kuin ulkona. Sähkötyökalupistokkeellinen märkä-kuivaimuri vähentää siivouksen määrää työalueella, kun käytettävä sähkötyökalu on liitetty märkä-kuivaimuriin ja lika menee suoraan imuriin. Monissa malleissa on myös puhallustoiminto, jolla paikkoja voi puhdistaa.

K-Rauta-hero-banner

Monipuolinen valikoima työvälineitä ja tarvikkeita

K-Raudan laajasta valikoimasta löydät työkalut ja tarvikkeet eri tarpeisiin. Tutustu ja löydä omasi.

Remonttineuvonta auttaa alkuun ja eteenpäin

Kysy Remonttineuvonnasta

Katso K-Raudan Työkalukoulun ohjeet

Katso ohjeet