K-Rauta-hero-banner
Artikkelit

Työkalukoulu: katso perustyövälineiden käyttövinkit

Opi käyttämään muun muassa pistosahaa ja naulainta. K-Raudan Työkalukoulu on tarkoitettu jokaiselle tee se itse -henkiselle rakentelijalle. Monipuolisissa jaksoissa pääset näkemään ensikertalaiset työkalujen käyttäjät työn touhussa. Tutustu Työkalukoulun ohjeisiin, inspiroidu ja ota talteen parhaat vinkit perustyövälineiden käyttöön.

ARVONTA! Osallistu ja nappaa voitoksi Ryobin uusi valtava akkukonesarja

akkukonesarja-ryobi-palkinto-tautalla-k-rauta

Jos voitto kilahtaa kohdallesi, niin työvälineistä ei sinulla ainakaan ole pulaa. Arvomme nimittäin osallistujien kesken Ryobin uuden valtavan akkukonesarjan, joka sisältää 7 akkutyökalua, led-työvalon, akkupaketin sekä kätevän työkalulaukun. Palkinnon arvo on 895 euroa! Osallistu kertomalla meille, mihin sinä käyttäisit tätä monipuolista akkukonesarjaa.

Osallistu arvontaan tästä!

Katso työkalukohtaiset käyttövinkit

Täältä pääset myös kaikkiin Työkalukoulun ohjeisiin:

Katso lisää työkaluvinkkejä:

tyva-koonti-kuva-k-rauta-ARTIKKELI

Kysy remontoinnista ja hyödynnä sinulle sopivia palvelujamme

Remonttineuvonta-kiinnitys

Remonttineuvonnastamme voit kysyä maksutta mitä vain remontoimisesta. Monipuolisia palveluita hyödyntämällä hommat hoituvat kätevämmin. Remonttimestarimme avulla esimerkiksi keittiöremontti ja muut sisäpintojen remontit onnistuvat vaikka avaimet käteen -toteutuksella, ammattilaisten tekemänä ilman, että sinun tarvitsee tarttua poraan.

Tilaa K-Raudan uutiskirje

uutiskirje-kuva-k-rauta-artikkeli

Jos haluat saada parhaat tarjoukset sekä ideat ja ohjeet suoraan sähköpostiin, käy tilaamassa K-Raudan uutiskirje.

Tilaa uutiskirje