K-Rauta-hero-banner

Oikeilla välineillä pintaa uusiksi

Oikeat työkalut käytössä kaikesta työstä tulee ainakin vähän helpompaa joka kerta. Millaista työkalua sinä tarvitset? Mihin sitä tarvitset ja millä homma hoituisi kaikkein parhaiten? Meiltä tuotteet sisäremontointiin.

Tutustu työkaluesitteisiin ja selaa

Paljon etuja! Selaa tarjouslehteä!

Selaa lehteä

Tutustu Makitan tuotteisiin

Selaa lehteä
K-Rauta-hero-banner

Uusi kuvatapettimallisto suomalaisilta suunnittelijoilta

Repäise. Laita tapetti. Uusi upea Cellon kuvatapettimallisto syntyi yhteistyössä kolmen suomalaisen suunnittelijan kanssa. Tutustu tapetteihin ja niiden syntytarinoihin!

Uusi lehti ilmestynyt! Hae lähimmästä omasi K-Raudasta

Lue lehteä

Lastenhuoneen maalaus: Nyt saa piirtää!

Lue lisää
K-Rauta-hero-banner

Rakennat hyvää ostamalla suomalaista

Haluamme kannustaa kaikkia ostamaan suomalaisia rakentamisen ja remontoinnin tuotteita, elintarvikkeita sekä käyttötavaroita. Varmistetaan yhdessä, että Suomi menestyy myös tulevaisuudessa. Ole osa hyvän ketjua – Osta työtä Suomeen.

Kausivaloilla tunnelmaa pihalle

Tutustu tuotteisiin

K-Rauta PRO podcast paneelikeskustelu – raksapuhetta ammattilaiselta toiselle

Kuuntele ja jätä raksatarinasi

Luo terassille tunnelmallinen valaistus

Lue lisää

Pihavalaistus ja pihavalaistuksen suunnittelu

Lue lisää
K-Rauta-hero-banner

Laadukas lehtipuhallin ammattikäyttöön ja arkiaskareisiin

Laadukkailla ja tehokkailla lehtipuhaltimilla pidät pihastasi huolta helposti ympäri vuoden, kun naapurisi haravoivat kateellisina vieressä. Lehtipuhallin tehostaa paljon pihalla työskentelyäsi ja aikaa säästyy muihin askareisiin ja harrastuksiin.

K-Rauta-hero-banner

K-Raudasta tunnelmaa alkavaan syksyyn

Menikö kesä jo? Ei hätää K-Raudan avulla venytät kesää pitkälle syksyyn. Meiltä saat terassilämmittimet ja viihdykkeet pihalle ja terassille.

Ainoakoti Fiksu – unelmat fiksussa paketissa

Lue lisää

Kimara Raami – edullinen mökkimallisto K-Raudasta

Lue lisää
K-Rauta-hero-banner

Tilaa ostokset suoraan kotiin tai nouda myymälästä

K-Raudat palvelevat: Kuljetuspalvelullamme saat kaiken pienistä tarvikkeista isoihin eriin rakennustarvikkeita, puutavaraa tai vaikka multaa. Voit myös noutaa valmiiksi kerätyt ostokset myymälän noutopisteestä.

Palvelumme

Kuljetuspalvelu

Huolehdimme, että saat tavarat ovellesi tai työmaallesi sovittuna ajankohtana. Kuljetushinnat vaihtelevat kaupoittain - kysy hintaa ja toimitusaikataulua lähimmästä K-Raudasta.

Lue lisää

Ennakkokeräys

Onko aikataulusi kiireinen tai haluatko säästää aikaa varsinaisen projektin toteuttamiseen? Tee tilaus ennakkoon, niin keräämme tavarat sinulle valmiiksi. Voit noutaa tuotteet omasta K-Raudastasi sinulle sopivan aikataulun mukaan.

Lue lisää

Ajanvaraus

Varaa ilmainen palveluaika asiantuntijalle, joka opastaa ja neuvoo sinua eteenpäin projektissasi.

Varaa aika

Remonttimestari

Koulutettu Remonttimestari on oiva apu kun haluat remontoida kotisi. Remonttimestari toimii remontin projektipäällikkönä ja pitää puolestasi yhteyttä urakoitsijoihin. Tutustu palveluun ja varaa maksuton kartoitusaika.

Lue lisää

Remonttineuvonta

Maksuton remonttineuvontamme auttaa sinua kaikissa remonttisi vaiheissa. Voit kysyä mitä tahansa remonttiin liittyvää: materiaalien tai työvälineiden valinnasta, parhaista käytännöistä, kosteusvaurioiden ehkäisemisestä ja kodin eri tilojen remontoinnista. Meiltä saat neuvot myös maalaamiseen, tapetointiin, lattioiden asennukseen ja esineiden kiinnittämiseen seinälle.

Lue lisää

Puutarhaneuvonta

Askarruttaako sinua jokin asia puutarhasi kukissa ja kasveissa tai mökkipihan laitossa? Haluatko neuvoja terassiasioissa? K-Raudan maksuttomasta puutarhaneuvonnasta voit kysyä alan asiantuntijoilta mitä tahansa pihahommiin liittyvää.

Kysymään