Näytetään 28 tuotetta

Meitä on viisi miljoonaa. Unelmoijaa. Jotka haluamme sen kodin suurimman hankinnan onnistuvan. Kauniimman kylpyhuoneen. Toimivamman kodin. Tyylikkäämmän ja kestävämmän, ilman kolhuja. Se ei ole rutiinityötä. Eikä sattumaa. Se on määrätietoista, kotimaista työtä toiminnallisen muotoilun edestä. Vuodesta 1920. Se on signeeraus altaan pohjassa. Se on uskoa teräkseen ja lasitettuun pintaan — ja tehtävään antaa kylpyhuoneesi ja koko kotisi vangituille neliöille uusi elämä. Siksi me olemme olemassa. Tehdäksemme kodistasi enemmän kodin. Me olemme Temal. Eläköön vapaat neliöt.

Temal valmistaa kalusteita kylpyhuoneeseen 5 cm välein

Temal on suomalainen perheyritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1920. Temal valmistaa kalusteita kylpyhuoneeseen ja kodinhoitoon räätälöidysti 5 cm välein sopimaan juuri sinun elämääsi, sinun kotiisi – riippumatta sen koosta, muodosta tai vaatimuksista.

Meiltä löydät laajan valikoiman Temal kylpyhuonekalusteita

Valikoimastamme löydät Temal allaskaapit, Temal peilikaapit sekä säilytyskaapit ja peilit, joiden avulla luot kylpyhuoneestasi tyylikkään kokonaisuuden. Valitse laadukkaasta Temal kylpyhuonekalusteiden mallistosta modernia tai country-tyylistä muotoilua edustavat kalusteet, jotka sopivat juuri omaan kylpyhuoneeseesi.

Temal kylpyhuonakalustesarjat tuovat tyylikkäät ja toimivat ratkaisut kylpyhuoneeseesi

Unelmoitko harmonisesta kylpyhuoneesta, joka huokuu ylellistä tyylikkyyttä. Temal Trend –kylpyhuonekalusteet tarjoavat suoraviivaista muotoilua, jotka tuovat esiin valkoisten tasoaltaiden parhaat puolet. Trend-kylpyhuonekalusteiden valikoimasta toimivat Suomessa valmistetut kalusteet kylpyhuoneesi iloksi.

Pohditko kuinka saisit kylpyhuoneesi neliöt hyödynnettyä mahdollisimman tehokkaasti? Siinä tapauksessa tutustu tarkemmin Temal Mondo –kylpyhuonekalusteiden valikoimaan. Monipuoliset Temal Mondo kylpyhuonekalusteet on suunniteltu helpottamaan tilankäyttöä ahtaammissakin kylpyhuoneissa ja juuri siitä syystä sarja on saavuttanut suuren suosion tarjoten helpotusta tilankäyttöön eri kylpyhuoneissa.

Ohjeet ja ideat kylpyhuoneremonttiin >> Kaikki kylpyhuonekalusteet >>