K-Rauta-hero-banner

Uusi kuvatapettimallisto suomalaisilta suunnittelijoilta

Repäise. Laita tapetti. Uusi upea Cellon kuvatapettimallisto syntyi yhteistyössä kolmen suomalaisen suunnittelijan kanssa. Tutustu tapetteihin ja niiden syntytarinoihin!

K-Rauta-hero-banner

Rakennat hyvää ostamalla suomalaista

Haluamme kannustaa kaikkia ostamaan suomalaisia rakentamisen ja remontoinnin tuotteita, elintarvikkeita sekä käyttötavaroita. Varmistetaan yhdessä, että Suomi menestyy myös tulevaisuudessa. Ole osa hyvän ketjua – Osta työtä Suomeen.

Tutustu aina edullisiin Goodiy tuotteisiimme

Tutustu tuotteisiin

Piharakennuksilla lisää säilytystilaa pihallesi

Tutustu tuotteisiin

Huippuedut Cello-keittiö ostajalle

Lue lisää

Cello-keittiön aamiaiskaappi: aamupalatarvikkeet järjestykseen

Tutustu aamiaiskaappiin
K-Rauta-hero-banner

Oikeilla välineillä pintaa uusiksi

Oikeat työkalut käytössä kaikesta työstä tulee ainakin vähän helpompaa joka kerta. Millaista työkalua sinä tarvitset? Mihin sitä tarvitset ja millä homma hoituisi kaikkein parhaiten? Meiltä tuotteet sisäremontointiin.

Luo terassille tunnelmallinen valaistus

Lue lisää

Laadukkaat PROF-työvaatteet

Tutustu tuotteisiin
K-Rauta-hero-banner

K-Raudasta tunnelmaa alkavaan syksyyn

Menikö kesä jo? Ei hätää K-Raudan avulla venytät kesää pitkälle syksyyn. Meiltä saat terassilämmittimet ja viihdykkeet pihalle ja terassille.

Ainoakoti Fiksu – unelmat fiksussa paketissa

Lue lisää

Kimara Raami – edullinen mökkimallisto K-Raudasta

Lue lisää
K-Rauta-hero-banner

Tilaa ostokset suoraan kotiin tai nouda myymälästä

K-Raudat palvelevat: Kuljetuspalvelullamme saat kaiken pienistä tarvikkeista isoihin eriin rakennustarvikkeita, puutavaraa tai vaikka multaa. Voit myös noutaa valmiiksi kerätyt ostokset myymälän noutopisteestä.

Palvelumme

Kuljetuspalvelu

Huolehdimme, että saat tavarat ovellesi tai työmaallesi sovittuna ajankohtana. Kuljetushinnat vaihtelevat kaupoittain - kysy hintaa ja toimitusaikataulua lähimmästä K-Raudasta.

Lue lisää

Ennakkokeräys

Onko aikataulusi kiireinen tai haluatko säästää aikaa varsinaisen projektin toteuttamiseen? Tee tilaus ennakkoon, niin keräämme tavarat sinulle valmiiksi. Voit noutaa tuotteet omasta K-Raudastasi sinulle sopivan aikataulun mukaan.

Lue lisää

Ajanvaraus

Varaa ilmainen palveluaika asiantuntijalle, joka opastaa ja neuvoo sinua eteenpäin projektissasi.

Varaa aika

Remonttimestari

Koulutettu Remonttimestari on oiva apu kun haluat remontoida kotisi. Remonttimestari toimii remontin projektipäällikkönä ja pitää puolestasi yhteyttä urakoitsijoihin. Tutustu palveluun ja varaa maksuton kartoitusaika.

Lue lisää

Remonttineuvonta

Maksuton remonttineuvontamme auttaa sinua kaikissa remonttisi vaiheissa. Voit kysyä mitä tahansa remonttiin liittyvää: materiaalien tai työvälineiden valinnasta, parhaista käytännöistä, kosteusvaurioiden ehkäisemisestä ja kodin eri tilojen remontoinnista. Meiltä saat neuvot myös maalaamiseen, tapetointiin, lattioiden asennukseen ja esineiden kiinnittämiseen seinälle.

Lue lisää

Puutarhaneuvonta

Askarruttaako sinua jokin asia puutarhasi kukissa ja kasveissa tai mökkipihan laitossa? Haluatko neuvoja terassiasioissa? K-Raudan maksuttomasta puutarhaneuvonnasta voit kysyä alan asiantuntijoilta mitä tahansa pihahommiin liittyvää.

Kysymään