Puutarhasakset ja leikkurit

Kevätleikkauksen aika? Puutarhan kevätleikkauksen suunnittelu kannattaa aloittaa jo kevättalvella ja tarkistaa samalla työvälineiden kunto. K-Raudasta saat laadukkaat oksasakset, puutarhasakset ja leikkurit, joilla puutarhan valmistaminen kesää varten onnistuu helposti.

Erilaiset puut ja pensaat kaipaavat yksilöllistä hoitoa ja tämän vuoksi myös leikkausaika kannattaa suunnitella leikattavan lajikkeen mukaan. Monille lajikkeille maalis-huhtikuu on oivallinen leikkauksen ajankohta. Kevätleikkaus kannattaa suorittaa hyvissä ajoin ennen kuin silmut aukeavat. Runsasmahlaiset lajikkeet kaipaavat varhaisempaa leikkausta jo helmi-maaliskuussa.

Isompien oksien leikkaamista varten ota käyttöösi hyvät raivaussakset. Pitkävartiset teleskooppileikkurit ja raivaussakset teleskooppivarrella mahdollistavat yltämisen myös korkealle puiden oksiin.

Laadukkaat puutarhasakset ja oksaleikkurit soveltuvat ohuempien oksien leikkaamiseen taaten siistin lopputuloksen. Valitse esimerkiksi Fiskars Powergear -oksasakset, joilla mahdollistat leikkaamisen aivan oksan tyvestä. Pienet puutarhasakset sopivat myös tarkkaan työskentelyyn ja auttavat esimerkiksi piha-aidan muotoilussa. Voimasakset taltuttavat järeämmätkin oksat vaivatta.

Meitä löydät myös raivaussahat, monitoimileikkurit ja muut tarvittavat pihatyövälineet. Tutustu valikoimaamme ja tilaa!

76 Tuotetta
Järjestysperuste: Tuotemerkki Hinta